Kiszivárgott képeken az LG G6

Mind a Samsung Galaxy S8, mind az LG G6 tekintetében nagy titkolózásba ütközünk. A két csúcskészülék vitathatatlanul az első negyedév legnagyobb durranásainak számítanak. Szerencsére annak ellenére, hogy a gyártók mindent véka alá rejtenek, vannak emberek, akiknek sikerül kiszivárogtatniuk néhány képet vagy adatot. Jelenleg a G6 van a terítéken.

A képek, amiket láthatunk igen valószínű, hogy a végleges dizájnt takarják, hiszen bő egy hetünk van már csak az MWC-ig, ahol ugyebár az LG G6-ról lerántják a leplet. Láthatjuk, hogy duplalencsés kamerarendszerrel lesz ellátva a készülék, illetve a hátoldalra kerül az ujjlenyomat-olvasó, a klasszikus Home gomb pedig eltűnik. Azt is rögtön észrevehetjük, hogy az előlap igen nagy százalékban lesz kihasználva, a kávák ízlésesen vékonyak lesznek. Szemfülesebb és térlátással jobban megáldott olvasóinknak talán a megváltozott képarány is feltűnhet.

Igen, megváltozik a kijelző két oldalának hányadosa. Elviekben az LG elhagyja a 16:9-es arányt, és a 18:9-es párost szereli a G6-ba, ami egyébként 2:1-esnek is mondható. Hogy miért jó ez? Azért, mert így azonos készülékméret mellett sokkal nagyobb megjelenítőt kaphat a telefon. A Samsung “kapzsisága” miatt valószínűleg egy Snapdragon 821 végzi majd a feladatokat, 4GB RAM-ot kapunk, és 32 GB belső tárhelyet. A kijelző 5,7 colos lesz, amit egy 3200 mAh-s telep lát majd el árammal. Kíváncsian várjuk a készüléket!

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá