Kiszivárgott képeken az Oppo Pad Air2 táblagép

November 23-án mutatják be az Oppo Reno 11 okostelefonokat, társaságukban lepleznek egy új táblagépet is, a Pad Air2-t. A gyártó megosztott néhány kedvcsináló plakátot a készülékről, az egyik rangos szivárogtató pedig hivatalosnak látszó renderelt képeken tárja elénk annak dizájnját.

A kedvcsináló plakátokat tehát maga a gyártó, a rendereket pedig Evan Blass, a minden lében kanál és általában megbízható híreket szállító bennfentes tette közzé. Mindezek alapján a táblagép igencsak a OnePlus Pad Go nevű korábbi készülékre hajaz. Az Oppo Weibo posztjai alapján az újdonság LCD megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen összesen 2408 x 1720 pixel sorakozik majd. Akárcsak a már említett OnePlus tableten.

A kínai gyártó azzal is eldicsekedett, hogy a táblagép képernyője úgy lett kialakítva, hogy 60 százalékkal csökkentse a káros kékfény kibocsátást, más, hagyományos LCD kijelzőkhöz viszonyítva. Amennyiben az Oppo Pad Air2 valóban egy újrakiadott OnePlus Pad Go lesz, akkor lényegében ismerjük a jellemzőit is.

A már említett megjelenítő 11,35 colos lesz, a szintén említett 2408 x 1720 képpontos felbontással, 90 Hz-es képfrissítési rátával. Azt is tudjuk, hogy a készülék belsejében MediaTek Helio G9 lapkakészlet dúsul majd, 8 GB RAM és kiszereléstől függően 128, vagy 256 GB háttértár mellet. A hardveres komponensek energiaellátásáról 8000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, ami támogatja a 33 wattos töltést.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá