Kiszivárgott videón a flip kialakítású, hajlítható kijelzős Oppo Find N2 Flip

Az Oppo tavaly lépett be azon gyártók sorába, amelyek hajlítható képernyős okostelefont kínálnak vásárlóik számára. Ez a bizonyos okostelefon a Find N volt, amelyet a szakma és a telefonok iránt rajongók is egyaránt pozitívan A kínaiavaly lépett be azon gyártók sorába, amelyek hajlítható képernyős okostelefont kínálnak vásárlói számára. Ez a bizonyos okostelefon a Find N volt, amelyet a szakma és a telefonok iránt rajongók is egyaránt pozitívan fogadtak. Lassan időszerű a folytatás, ám ezúttal egy flip kialakítású készülék is érkezni fog, ami a Find N2 Flip nevet kaphatja a keresztségben és most feltűnt egy videó, amin éppen a mobilt nyomkodják.

Az Oppo új hajlítható okostelefonjai várhatóan a december közepére időzített Oppo Inno Day mutatkoznak be a nagyérdeműnek. Hogy a várakozás jobban teljen és a felhajtás se lankadjon, feltűnt a Weibón egy rövid videó, az Oppo Find N2 Flip főszereplésével. Akárcsak a legtöbb hasonló, kiadására váró okostelefon ez is egy olyan védőtokban van, amely lényegében elrejti annak teljes dizájnját. Mindenesetre a hajlítható kijelzőt elég jól szemügyre vehetjük, a panelen kivágás is helyet kap, a felső részen, ide kerül majd az állítólag 32 megapixeles szelfikamera.

Maga a hajlítható képernyő 6,8 hüvelykes lesz, a telefon oldalsó keretére ujjlenyomat-olvasó kerül, ami a jobb oldalon foglal majd helyet a hangerőszabályzó billentyűk mellett. A külső képernyő egészen méretes lesz, legalábbis a modern flip mobilokon alkalmazottakhoz képest. A szóbeszédek szerint egy 3,26 hüvelykes panel kerül a mobilra, amelyhez a gyártó számos szoftveres funkciót fejleszt majd, hogy a telefon jövendőbeli tulajdonosa a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle.

Nem messze ettől a külső képernyőtől egy pár kamerát láthatunk, ezek közül az egyik egy 50 megapixeles, Sony IMX766 modullal felszerelt konstrukció lesz, a másik pedig egy 8 megapixeles, szintén Sony IMX355 érzékelővel rendelkező, ultraszéles látószögű egység. A korábbi szóbeszédek szerint az okostelefon belsejében MediaTek Dimensity 9000+ lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, a készülék mobilitását pedig egy 4300 mAh kapacitású akkumulátor hivatott biztosítani, a telep támogatja majd a 44 wattos gyorstöltést.

Hiába volt szimpatikus mindenki számára az Oppo Find N, sajnos az sosem hagyta el a kínai határokat, de állítólag ezzel a készülékkel nem ez lesz a helyzet. Ice Universe, a megbízható szivárogtató azt állítja, hogy az Oppo Find N2 Flip a globális piacokra is eljut majd, valamikor. Most már csak győzzük kivárni az új hajlítható képernyős Oppo mobilok érkezését…

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá