Kiszivárogtak a Honor Magic V2 lehetséges jellemzői

Nemrégiben kiszivárogtak a Honor Magic V2 lehetséges jellemzői, amelyek alapján a hajlítható készülék erős konkurenciát jelenthet majd a Samsung Galaxy Z Fold 5 számára, feltéve, hogy megjelenik a nemzetközi piacokon. Ha hihetünk az új értesüléseknek, akkor a készülékkel érkezik majd néhány szignifikáns újítás az előző modellekhez képest.

A Honor idén már jelentkezett új hajlítható mobillal, az MWC egyik érdekessége volt a Magic Vs, ami egyébként nálunk Magyarországon is kapható lesz hamarosan. Nem tudjuk milyen sikereket ér el, de azt igen, hogy a háttérben már készül a folytatás, amelynek néhány specifikációját a rangos ázsiai szivárogtató, Digital Chat Station nemrégiben felfedte.

A Honor Magic V2 borítása alá Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet kerül majd, ami jelentős előrelépést jelent a jelenlegi modellben alkalmazott Snapdragon 8+ Gen 1-hez képest, na nem mintha abban a chipben ne rejtőzne óriási számítási teljesítmény. Ugyanakkor az új lapka mégiscsak nagyobb processzoros hatékonysággal bír, hardveresen támogatja a sugárkövetést és a műholdas kommunikációt.

Digital Chat Station azt is hozzáteszi, hogy a Honor Magic V2 belsejébe olyan akkumulátor kerül majd, ami támogatja majd a 66 wattos vezetékes és az 50 wattos vezeték nélküli gyorstöltést. Utóbbit a Honor Magic Vs esetében nem lehetett igénybe venni, így ez is egy fontos újítása lesz a következő generációnak. Ezeken kívül számítani lehet egy hajlítható LTPO kijelzőre, 2K felbontással – általában ezt a kínaiak az 1440p felbontásra szokták használni – az a bizonyos vezeték nélküli töltéssel kompatibilis telep pedig 5000 mAh kapacitású lesz. A méretes aksi ellenére a szivárogtató könnyű és vékony kialakítást jósol a hajlítható okostelefonnak.

A Honor Magic V2 érkezésének dátuma egyelőre rejtély, ugyanakkor mivel a Vs modell épp csak most lép ki a globális piacokra, egyáltalán nem lehetünk biztosak abban, hogy ez a készülék is megjelenik majd a kínai határokon kívül. Amennyiben mégis így alakul, lesz a Samsung Galaxy Z Fold 5-nek egy igazán méltó kihívója.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá