Kiszivárogtak a OnePlus Buds Pro 2 specifikációi

Okosórák és okostelefonok mellett a OnePlus csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatóval is készül a színfalak mögött. Mivel tavaly augusztusban debütált a OnePlus Buds Pro, már abszolút időszerű, hogy megjelenjen a folytatás. Az a remek hírünk van, hogy az a bizonyos utód készül és most kiszivárgott lényegében az összes jellemzője.

A készülék ha minden jól megy, a OnePlus Buds Pro 2 néven kerül majd forgalomba és most egy megbízható szivárogtató valahogyan kiderítette annak lehetséges jellemzőit. Állítólag fülhallgatónként két hangsugárzó is lesz a fülesek belsejében, az egyik 11, a másik pedig 6 mm-es lesz, akárcsak az Oppo Enco X2 esetében. A  fülesek támogatni fogják a nagy felbontású LHDC 4.0 kodeket, akárcsak a térbeli hangzást (spatial audio).

A fülhallgató aktív zajszűrésre is képes lesz, legfeljebb 45 decibelig, ennek szintjét a készülék képes lesz automatikusan a környezet aktuális zajszintjéhez igazítani. Mindegyik fülhallgató fel lesz szerelve összesen három mikrofonnal, amelyek jobb hangminőséget biztosítanak majd a hívások közben.

Bekapcsolt zajszűrés mellett a OnePlus Buds Pro 2 képes lesz akár 6 órát is üzemelni egyetlen feltöltéssel, a töltőtokkal együtt pedig akár 22 óra is összejöhet. Ha nincs szükségünk zajszűrés funkcióra, akkor 9 és 38 órára nőnek ezek a bizonyos működési idők. A tárolásra és töltésre használható tok támogatni fogja a vezeték nélküli töltést, a fülhallgatók 10 perces töltése pedig 3 órányi használatot tesz majd lehetővé.

A további említésre méltó tulajdonságok közé sorolható a Google Fast Pair és a Bluetooth 5.2 szabvány támogatása, illetve az is, hogy a fülesek IP55 minősítésnek megfelelően állnak majd ellen a pornak és a víznek. A OnePlus Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató fehér, fekete és zöld színben lesz kapható, az árazás egyelőre nem ismert.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá