Kiszivárogtak a OnePlus Watch 2R specifikációi

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a OnePlus július 16-án leleplezi a Nord 4 nevű készüléket, amelynek egyik érdekessége a fémből öntött hátlap. Az okostelefon társaságában debütál a Pad 2 tablet, a Watch 2R okosóra és a Nord Buds 3 Pro vezeték nélküli fülhallgató. Minket természetesen az okosóra érdekel leginkább, amelynek jellemzői kiszivárogtak egy, az X-en ténykedő bennfentesnek köszönhetően.

A bennfentes szerint a OnePlus Watch 2R belsejében Snapdragon W5 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot egy BES2700 alacsony energiafogyasztású kiegészítő processzor társaságában. Az előbbi végzi majd az erőforrás-igényesebb számításokat, az utóbbi pedig akkor lép előre, amikor nincs szükség nagyobb hardveres teljesítményre. Az okosóra állítólag 1,43 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel lesz felszerelve, amelynek maximális fényereje elérheti az 1000 nitet is. A már említett processzorokat 2 GB RAM és 32 GB háttértár egészíti majd ki.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mekkora akkumulátor kerül az okosóra borítása alá, de ha minden igaz, egyetlen feltöltéssel akár 100 órányi üzemidő is lehetséges lesz ezzel a bizonyos teleppel. Az akkumulátor támogatja majd a VOOC gyorstöltést is.

A OnePlus Watch 2R eszköztárában ott lesz a dual-frekvenciás GPS is, vagyis a helymeghatározáshoz nem lesz szükség párosított okostelefonra. Az aktív életet élők minden bizonnyal örülni fognak a több mint 100 sport üzemmódnak, amelyek révén hatékonyabbá tehetik edzéseiket. Mondanunk sem kell, a OnePlus okosórája Wear OS operációs rendszerrel fog futni.

Az okosóra külső borítása megfelel majd az IP68 minősítés követelményeinek, illetve a vízálló kialakítás a 2.5 ATM besorolást is megkapja. Ez azt jelenti, hogy a készülék csupán fele olyan mély vízben működik biztonságosan, mint az eredeti OnePlus Watch 2. Az új óra könnyebb lesz, mint a már említett modell, ami valószínűleg azért lesz lehetséges, mert a rozsdamentes acél helyett alumínium ötvözetet alkalmaznak majd, de ez egyelőre csak feltételezés.

A OnePlus Watch 2R fekete és szürke árnyalatokban kerül majd forgalomba, és valamivel olcsóbb lesz, mint a már piacon lévő Watch 2 modell, többek között az alumínium toknak is köszönhetően.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá