Kiszivárogtak a Samsung Galaxy Buds 2 Pro jellemzői

Augusztus 10 – én lesz a következő Galaxy Unpacked esemény, amelyen a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai mellett prémium okosórákat is bemutatnak. Természetesen ezek a készülékek kapják a legnagyobb rivaldafényt, holott a társaságukban érkezik majd a dél – koreai gyártó következő vezeték nélküli fülhallgatója is, amely szintén a zászlóshajó kategóriában igyekszik majd sikereket aratni. A WinFuture csapatának hála most napvilágra került egy előzetes kép a készülékről, illetve voltak olyan kedvesek, hogy előásták a várható specifikációkat is, mégpedig egészen részletekbe menően.

A most felszínre hozott renderelt képen a Samsung Galaxy Buds 2 Pro zenitszürke árnyalatban látható, és szemlátomást hasonlít az eredeti Buds Pro fülesre, bár ezúttal teljesen matt külső felületet vehetünk szemügyre. A kiszivárgott termékadatlap 10 mm átmérőjű drivereket, Bluetooth 5.3 kompatibilitást, illetve többszörös mikrofonrendszert említ, amely elengedhetetlen lesz az optimális hangrögzítés és zajszűrés érdekében. A gyártó várhatóan az úgynevezett ” intelligens aktív zajszűrés” nevű funkciót is be fogja vezetni a Buds 2 Próval, amely ha minden igaz, képes lesz még több külső zajt blokkolni, a korábbi Galaxy Buds modellekhez képest.

A vezeték nélküli fülhallgató támogatni fogja a 360 fokos hangzást is, már amennyiben olyan alkalmazással használjuk, amely szintén kompatibilis ezzel a lehetőséggel. Támogatottak lesznek a HD hangfelvételek is, ami még tisztább telefonhívásokat eredményez majd. A készülék külső borítása megfelel majd az IPX7 besorolásnak, amelynek értelmében a fülhallgató képes lesz egy méter mélyen akár fél órán keresztül is túlélni a víz alatt.

Az akkumulátor kapacitását még egyelőre nem tudni, de állítólag egyetlen feltöltéssel a fülesek képesek lesznek 8 órán át üzemelni, a mellékelt töltőtok pedig ezt képes lesz akár 29 órára is meghosszabbítani. Ezt a bizonyos tokot lehet majd USB-C porton keresztül és vezeték nélküli módon is tölteni.

A WinFuture értesülései szerint a Samsung Galaxy Buds 2 Pro augusztus 26 – tól kerül majd forgalomba a már említett zenitszürke, zenitfehér és lila árnyalatokban. A vezeték nélküli fejhallgató nálunk Európában 229 euróba fog kerülni, az Egyesült Államokban pedig ugyanennyi dollárt fognak érte elkérni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá