Kiszivárogtak a Xiaomi Redmi Pad táblagép jellemzői

Amint azt tudjátok, a Xiaomi 12T és 12T Pro okostelefonok jövő héten, október 4-én debütálnak, de társaságukban érkezni fog egy táblagép is, amely a Redmi Pad névre fog hallgatni. A szivárogtatóknak köszönhetően már tudjuk, miként fog kinézni a készülék, most pedig a WinFuture csapatának hála a jellemzőkre is fény derült.

A táblagép, ha minden jól megy, akkor szürke, ezüst és zöld árnyalatokban lesz majd kapható. Maga a készülék egy megfizethető, belépő-, középszintű ajánlat lesz, amelynek belsejében MediaTek Helio G99 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, 4 GB RAM, valamint 128 GB háttértár mellett. A belső tárhely egy részét el fogja foglalni az Android 12 alapokon nyugvó MIUI rendszer.

A Redmi Pad megjelenítője 10,61 hüvelykes lesz, a folyadékkristályos konstrukció 2000 x 1200 pixelt fog mozgatni, a 10 bites panel maximális fényereje 400 nit. A táblagép hátoldalán 8 megapixeles kamera foglal helyet, az előlapra is egy ugyanekkora felbontású modul kerül, amely környezetét 105 fokban érzékeli. A forrás azt állítja, hogy ez a bizonyos előlapi szenzor úgynevezett “FocusFrame“ technológiával lesz felszerelve, amely automatikusan szélesít a látószögön, ha azt érzékeli, többen is vannak a képrögzítő modul előtt.

A táblagép állítólag összesen négy Dolby Atmos támogatással büszkélkedő hangszóróval lesz felszerelve, a belsejében pedig egy 8000 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik majd, amely támogatja a 18 wattos gyorstöltést. A jó hír az, hogy a tablet mellé egy 22,5 wattos adaptert csomagolnak. A készülék mindössze 7 mm vastag lesz és csupán 445 grammot nyom.

A korábbi szóbeszédekben némileg eltérő jellemzőkről lehetett hallani, az ellentmondás hátterében talán az állhat, hogy az itt részletezésre kerülő modell csupán a Wi-Fi kapcsolatokat fogja támogatni, de lehet, hogy mellette egy 4G modemmel szerelt variáns is piacra kerül majd. A Redmi Pad 250 eurós áron lesz kapható nálunk Európában, a 4G modemmel szerelt variáns ára pedig valahol 250-350 euró között alakulhat.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá