Kiszivárogtak az Oppo Pad 3 táblagép jellemzői

Az Oppo a színfalak mögött már gőzerővel fejleszti a Pad 3 táblagépet, és most Digital Chat Station áldásos tevékenységének köszönhetően azt is megtudhatjuk, hogy nagyjából milyen jellemzőkre lehet számítani a tablet kapcsán.

Az Oppo Pad 2 tavaly márciusban mutatkozott be a nagyérdemű előtt, így aztán már bőven itt az ideje a folytatásnak. Az könnyen előfordulhat, hogy az Oppo Pad 3 nem kerül forgalomba a kínai határokon kívül, vagy legalábbis nem túl sok régióban. Sőt, arra is megvan az esély, hogy a készülék OnePlus Pad 2 néven lesz kapható, mivel az eredeti OnePlus Pad tablet lényegében csak egy átcímkézett Oppo Pad 2 volt. Na de, lássuk azokat a specifikációkat!

Digital Chat Station úgy tudja, hogy az Oppo Pad 3 12,1 hüvelykes, 3000 x 2120 pixel felbontású LCD érintőképernyővel érkezik majd, amely 7:5 képaránnyal, illetve 900 nites maximális fényerővel rendelkezhet. A táblagépet 13 megapixeles hátlapi, valamint 8 megapixeles előlapi kamerával szerelik fel. A hardveres komponensek energiaellátásáról pedig egy 9510 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, amelyet 67 wattos vezetékes töltéssel lehet majd táplálni.

A tablet belsejében Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet teljesít majd a szolgálatot 16 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral kiegészítve. A készülék teljesen fémből öntött testet, valamint valamilyen ujjlenyomatmentes feloldási lehetőséget fog kapni, ami azt jelentheti, hogy arcfelismerés funkcióval vértezhetik fel a tabletet. Reméljük, nem csak valami szimpla 2D-s megoldásról van szó, ami az előlapi kamerát használja.

Lesz Oppo Pencil 2 is, habár azt egyelőre nem tudni, hogy a stylust a készülék mellé csomagolják, vagy külön kell majd megvásárolni. Akárhogy is, a kiegészítő lineáris rezgőmotorral lesz felszerelve, mint az Apple legutóbbi Pencil Pro tolla. Az Oppo Pad 2-höz képest a megjelenítő mérete valamivel nagyobb lesz, akárcsak a felbontás, a maximális fényerő is javul, és a lapkakészlet is vitathatatlanul csúcskategóriás. Így aztán fokozott kíváncsisággal várjuk, hogy megérkezzen az Oppo Pad 3, amely valószínűleg OnePlus Pad 2 néven jut majd el hozzánk a globális piacokra.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá