Kiszivárogtak az Oppo Reno 8 Pro jellemzői

Hamarosan megjelenhetnek az Oppo Reno 8 széria tagjai, és most egy megbízható kínai szivárogtató napvilágra hozta a Pro modell jellemzőit. Ha hihetünk Digital Chat Station forrásainak, a készülék méretes  és igényes képernyővel, korrekt hardverrel és villámgyors töltést támogató akkumulátorral debütálhat. 

Az Oppo Reno 8 Pro előlapját egy 6,7 hüvelykes Full HD+ felbontású OLED képernyő uralhatja majd, amely támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítést. A panel helyben készül majd, állítólag a BOE szakemberei felelnek majd az előállításáért. A frontoldal ékessége lesz továbbá egy 32 megapixeles előlapi kamera is. Maradjunk akkor a kameráknál!

Digital Chat Station szerint a mobil elsődleges képrögzítő egysége egy 50 megapixeles, Sony IMX766 szenzorral szerelt modul lehet, amely optikai képstabilizátorral is fel lesz szerelve. A fő érzékelő mellé kerül majd két további egység is, de ezek jellemzői egyelőre nem ismertek. Az Oppo Reno 8 Pro belsejében a számításokat egy MediaTek Dimensity 8100 Max lapkakészlet végzi majd, amelyet az Oppo saját fejlesztésű MariSilicon X segédprocesszora támogat, utóbbi a kamerák vezérlésében és a képfeldolgozásban játszik majd kulcsfontosságú szerepet.

Az Oppo Reno 8 Pro belsejében még egy 4500 mAh-s akkumulátornak is helyet szorítanak a kínai gyártó mérnökei, a telep talán lehetne nagyobb is, viszont jó hír, hogy a hírek szerint támogatni fogja a 80 wattos gyorstöltést. Ami még az okostelefon kapcsán érdekes lehet az az alumíniumból készült külső keret, az X-lineáris rezgőmotor, illetve, hogy a készülék mindössze 7,34 mm-es vastagsággal és 180 grammos tömeggel fog rendelkezni.

A szivárogtató szerint az okostelefon zöld, fekete és szürke árnyalatokban kerül majd a boltok polcaira, de azt egyelőre ő sem tudja, hogy egészen pontosan mennyiért, illetve Kínán kívül mely régiókban. Korábbi szóbeszédekben már szerepelt az Oppo Reno 8 Pro, azok szerint a készülék nagyjából olyan formatervvel fog rendelkezni, mint a OnePlus 10 Pro, ami cseppet sem meglepő, hiszen azonos befektetői csoport üzemelteti mindkét gyártót.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá