Komoly hardverrel jön az Ulefone Armor 7

Az Ulefone Armor szériája mindig is híres volt a kiváló vassal és masszív külső burkolattal ellátott strapabíró okostelefonokról. A család hamarosan egy új taggal gazdagodik az Ulefone Armor 7 képében, melyek most kiderültek a főbb jellemzői, így szinte alig maradt titok a készülékkel kapcsolatban.

Tudomásunk szerint hazánkban is népszerűnek számít az Ulefone Armor termékcsalád, és mivel biztos fogunk találkozni különböző webshopos akciókban a 7-es iterációval, érdemes előre megismerkedni vele. Az értesülések szerint a készülék lelke az új MediaTek Helio P90 lapkakészlet lesz, ami mellé nem kevesebb, mint 8GB RAM fog kerülni az összeszerelés során, míg a belső tárhely kapacitása 128 GB lesz. A chipset egészen komoly teljesítmény mellett mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciókat is kínál, aminek nem csupán fényképezés során vehetjük majd hasznát.

 

A strapabíró okostelefon hátlapján a modern trendeknek megfelelően triplakamerás képrögzítő egység foglal majd helyet. Az elsődleges érzékelő 48 megapixeles lesz, amely mellett egy 16 megapixeles, kifejezetten éjszakai képek készítésére kiképzett, valamint egy 8 megapixeles telefotó érzékelő teljesíthet szolgálatot, utóbbi 10x zoommal, és MI jelenetfelismeréssel is rendelkezni fog. Az elsődleges kamerarendszer vertikálisan helyezkedik el a hátlapon, miközben az előlapi kamera – melynek felbontása 16 megapixel – a kijelzőn lévő szenzorszigeten terpeszkedik majd. A szelfikamera egyúttal arcfelismerésre is használható lesz.

 

Az Ulefone Armor 7 globális 4G frekvenciatámogatással rendelkezik, hogy a legkevésbé civilizált területeken is megtalálja a térerőt. Az ellenálló okostelefon már gyárilag Android 9.0 Pie operációs rendszert fog futtatni, illetve annak egy a gyártó által módosított változatát. A pontos kapacitás egyelőre nem ismert, de vélhetően az akkumulátor sem hagy maga után kivetnivalót, az Armor mobilok mindig is decens üzemidővel rendelkeztek. Az Ulefone Armor 7 várhatóan a következő hónapban kerül a boltok polcaira, ám a lehetséges árról még pletyka szinten sincs információnk.

Forrás: GizmoChina

Szólj hozzá