Komoly javulást ígér a Samsung Galaxy S20 széria legújabb frissítése

Újabb frissítés érkeett a Samsung legújabb csúcsmobiljaihoz, amelyben végre javítják a gyengélkedő kamerákat, és az S20 Ultra esetében állítólag a közeli képek készítésének problémáját is orvosolja.

A Samsung Galaxy S20 szériával kapcsolatban sokan azt várták, hogy a fotózás terén a legjobbak között lesznek, ám ez sajnos nem igazán így történt, ráadásul több problémával is találkoztak a felhasználók, amelyet a Samsung most egy javítás keretein belül próbál orvosolni.

A legújabb programcsomagot a Galaxy S20 széria minden tagja megkapja. A Galaxy S20 és S20+ esetében állítólag drasztikusan javul az autófókusz, és gyorsabban fókuszál az objektumokra a készülék, emellett a night mód esetében is javulást ígérnek. Természetesen a májusi biztonsági csomagot is tartalmazza a javítás.

A Samsung Galaxy S20 Ultra esetében rengetegen számoltak be a közeli zoommal kapcsolatos problémákról, amely főleg a 10 cm, vagy közelebbről készített fotók esetében volt gond. Remek hír, hogy állítólag ezt is javította a gyártó, pedig korábban még azt lehetett olvasni, hogy ezt nem igazán fogják tudni szoftveresen orvosolni.

Az Ultra esetében ezen kívül még az ujjlenyomatolvasó működése is gyorsabb és precízebb lett, ráadásul a készülék hangzásának minőségét is felturbózták. A frissítés egyelőre csak Dél-Koreában érhető el, de a hírek szerint a globális megjelenés időpontja sincs már messze.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá