Komoly lassított felvételeket lehet majd készíteni a Redmi K20-szal

Egyre tisztább körvonalakat ölt a Redmi már régóta reflektorfényben pózoló zászlóshajó telefonja, a K20. A készülék felsőkategóriás hardverrel, és mint utóbb kiderült komoly fényképezőrendszerrel igyekszik majd bennünket levenni a lábunkról, hiszen 48 megapixeles Sony IMX586 szenzor kerül majd a telefon hátoldalára. A Redmi brand vezetője Lu Weibing most egy olyan videót tett közzé, amin a mobil lassított felvételes képességei vannak méltatva. 

A Redmi K20 tehát nem csak a belsejében lévő Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet miatt lesz figyelemreméltó ajánlat, de a kamerák terén is igyekszik majd prémium lenni a kínaiak telefonja. A mobil 960 képkockás lassított felvételeket tud majd csinálni, ami persze egyáltalán nem egy felkavaró meglepetés, hiszen a burkolat alatt található chipset, és a csúcskategóriás képrögzítő egység tökéletesen alkalmassá teszi majd az ilyen bravúrokra. A Sony IMX586 számos felsőkategóriás okostelefonban megtalálható, olyan mobilok hátlapján ejti fogságba a múló pillanatot, mint a OnePlus 7 Pro, az Oppo Reno 5G-s kiadása, vagy a Xiaomi Mi 9. Természetesen mindegyik készülék között akad különbség, érdekes lesz látni, hogy miként viszonyul hozzájuk a Redmi sokak által várt zászlóshajó gyilkosa.

A Redmi K20 kapcsán egyelőre úgy tudni, hogy a belsejében a prémium lapka mellett akár 8 GB RAM, és 256 GB háttértár is ott viríthat, miközben az energiaellátást egy 4000 mAh kapacitású telep felügyeli, amit villámgyorsan lehet majd táplálni a 27W-s töltővel. A képernyőt tartalomfogyasztásra szánják, ezért 6,39 colos képátlót, 19,5:9 képarányt, valamint Full HD+ felbontást kaphat.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá