Középkategóriás felszereltséggel érkezett az Oppo F23 5G

Habár azt egyelőre nem tudni, hogy az Oppo sorsa mi lesz nálunk Európában, az biztos, hogy a gyártó egyelőre nem állt le. Továbbra is érkeznek újdonságok a jóvoltukból, mint például az indiai piacra nemrég bejelentett Oppo F23 5G. Az okostelefon nem váltja meg a világot, de egészen tisztességes hardveres jellemzőkkel bír és az árazása sem vészes.

Mérget egyelőre nem vennénk rá, de egyáltalán nem lehetetlen, hogy a későbbiekben mi is be tudjuk majd szerezni ezt a készüléket, ha más nem valamilyen közvetett módon. Az újdonság 6,72 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel lett felszerelve, amelyen Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, mégpedig 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett. A képernyő felső részén találjuk az előlapi kamerát, egy kivágás belsejében, a modul felbontása 32 megapixel.

A kameráknál maradva a hátlapot 64 megapixeles elsődleges képrögzítő egység ékesíti, amely mellé betársul egy 2 megapixeles monokróm, valamint egy szintén 2 megapixeles mikroszkópos kamera.

Az Oppo F23 5G meghajtásáért Qualcomm Snapdragon 695 lapkakészlet felel, amely mellé 8 GB RAM, valamint 256 GB bővíthető háttértár kerül az összeszerelés során. A belső tárhely egy részét magának követeli az Android 13 alapokon nyugvó ColorOs 13.1 operációs rendszer.

A további említésre méltó jellemzők közé sorolható a sztereó hangszóró, a fülhallgató kimenet és az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasó. Az Oppo F23 5G fekete és arany színekben kerül majd forgalomba, indiai pénzről átszámítva nagyjából 304 dolláros áron (~ 103 ezer Ft). A készüléket már elő lehet rendelni, a nyílt értékesítés május 18-án kezdődik, Indiában.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá