Közösen fejleszt strapatelefont a Motorola és a Cat mobilok gyártója

A Lenovo birtokában lévő Motorola ha nem is tartozik az élvonalbeli gyártók közé, szinte mindig előrukkolnak valami érdekességgel, amivel képesek a szakma és a piac figyelmét magukra terelni. A nosztalgiafaktort erőteljesen kiaknázó új Motorola RAZR mobilokkal például a hajlítható telefonok világát próbálták meghódítani, most pedig egy külső partner bevonásával a strapabíró okostelefonok birodalmában szeretnének babérokat aratni. Az eredetileg amerikai tulajdonú cég a brutálisan ellenálló Cat készülékek gyártójával egyesítette az erejét, a kollaborációt pedig hivatalosan is beharangozták.

Esetleg ha valaki nem tudná a strapabíró Cat telefonokat egy bizonyos Bullitt nevű vállalat gyártja, ők azok, akik most egyesítették az erejüket a Motorolával. A hivatalos bejelentésben az szerepel, hogy a két cég igyekszik ötvözni szakértelemüket, így érve el a fogyasztók egy teljesen új rétegét. A nyilatkozat nem tartalmaz részleteket a közösen fejlesztett termékekről, azt viszont megjegyzi, hogy a Motorola strapabíró okostelefonok egész teljes portfólióját kívánja piacra dobni – az új társsal közösen.

A Cat S61 hőkamerája működés közben

Igazából a gyártást a Bullitt fogja intézni, mivel kizárólagos és globális licencet kap az Motorola márkajelzését viselő strapamobilok fejlesztésére és forgalmazására. A két vállalat azt ígérte, hogy a közös fejlesztésű mobilokról több információt is megosztanak velünk még ebben a negyedévben, így ha nem is feltétlen találkozunk még velük, valószínűleg fogunk hallani a Motorola és a Bullitt koprodukciójának gyümölcseiről az elkövetkezendő hónapok során.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá