Különleges csomagolásban kapják meg a Pixel 4 mobiljaikat az előrendelők

A Google-nek már eddig is ismert volt az édességek iránti megszállottsága, hiszen elég csak az Android verziók elnevezésére gondolni, ezúttal azonban nem csak édességgel, de “pizzával” is kedveskedtek a vásárlóknak.

A Google Pixel 4 és Pixel 4 XL csak nemrég jelent meg, és némelyik országban, mint pl. Kanada, Ausztrália, Taiwan vagy az Egyesült Államok, már a gazdájuk felé tart az első szállítmány. Abban biztosak lehetünk, hogy hatalmas meglepetést okoznak majd a tulajoknak. Például, hogy egy gabonapelyhes dobozt találnak majd a csomagolást kibontva.

Néhány esetben ugyanis ebbe csomagolta a gyártó a mobilokat, ahogy azt az egyik felhasználó már meg is osztotta a világgal egy tweet formájában. Az enyhén pixeles figurákkal tarkított dobozban egyébként tényleg van egy zacskónyi gabonapehely, amely a külön dobozba csomagolt mobil mellett található meg.

A beszámolók szerint olyan felhasználók is voltak, akik egy Dominos pizza dobozásban kapták meg a terméket. Ezzel egyébként a mobil hands-free irányítását próbálták promózni. Sajnos gyanítjuk, hogy nem mindenkinek jár a spéci csomagolás, és lehet, hogy csak egy jól szervezett marketing akcióról van szó, melybe igyekeztek minél több influencert bevonni.

Az új Pixelek felhasználói egyébként korlátlan tárhely hozzáférést is kapnak a Google Photos-ban. Persze mondhatnánk, hogy ez minden mobil számára elérhető, ám amíg azok esetében 16 MP a képek maximális felbontása, és a videók is maximum 1080p-ben tölthetőek fel, addig a Pixel mobilok esetében nem áll fenn ez a korlátozás.

Forrás: GSMArena, Twitter

 

Szólj hozzá