Különleges mobillal érkezhet az LG az IFA-ra

Érdekes kedvcsinálóval próbálja felkelteni figyelmünket az LG, amely szerint szeptemberben egy különleges mobilt mutatnak majd be, ráadásul ez esetben nem a Samsung Galaxy X, vagy a Huawei Mate X féle megoldásra kell gondolnunk.

Az LG-nek mostanság nem igazán megy jól a szekere, és messze nem annyira meghatározóak a mobilpiacon, mint néhány évvel ezelőtt voltak. Ennek ellenére töretlen a lelkesedésük, és továbbra is van néhány remek mobil a kínálatukban. A Tavaly bemutatott LG V50 ThinQ-nak például az a különlegesség, hogy olyan tokot szerezhetünk be hozzá, amely másodlagos kijelzőként szolgál.

Idén sem követik a többieket, és nem erőltetik a hajlítható mobil dolgot, hiszen ebbe még a legnagyobb gyártóknak is beletört a bicskája. A most kiadott trailer alapján egy érdekes készüléket adhatnak ki a V60 ThinQ személyében, amelyhez hasonlóról jelenleg nem tudunk a piacon.

A trailer alapján nem kevesebb, mint három kijelzőt is kaphat a mobil. Szétnyitva a készüléket rögtön két kijelzőt találunk majd, míg összecsukott helyzetben egy apróbb panel látható, amely valószínűleg az értesítések és az idő megjelenítésére szolgálhat.

Az LG V60 ThinQ a szeptember elején tartandó IFA 2019-en mutatkozhat majd be, ám addig minden bizonyára “kiszivárog” még róla némi infó. Első körben kissé furcsának tűnik, ám dicséretes, hogy az LG továbbra is egyéni megoldásokkal próbálja visszahódítani a rajongók szívét.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá