Különleges programot adott ki a Samsung a Galaxy Note 10 széria megjelenésének alkalmából

Több, mint 70 országban startolt el a Samsung legújabb Note szériája, és az előrendelések alapján mind a Galaxy Note 10, mind pedig a Galaxy Note 10+ hatalmas sikernek ígérkezik, a Samsung pedig egy különleges programot is kiadott melléjük.

A 3D Scanner nevű applikáció pont azt csinálja, amit a neve is elárul, vagyis 3D modelleket kreálhatunk a segítségével. Ezt gyakorlatilag bármilyen, a környezetünkben megtalálható objektumból előállíthatjuk, és természetesen megvan az oka, hogy a Samsung mostanra időzítette a megjelenését.

Az applikáció ugyanis nem minden mobillal kompatibilis, mivel 3D ToF kamera szükséges hozzá. Ez a Samsung új Galaxy Note szérián megtalálható, ám ezen kívül nem sok modelljük büszkélkedhet még ezzel. A Galaxy S10 5G-s verziója mellett csak a Galaxy A80 fedélzetén található meg a különleges kamera, így valószínűleg ezeken is használható lesz a program.

A Galaxy Store-ból letölthető 3D Scanner program használata meglehetősen egyszerű, hiszen a telepítés után mindössze csak ki kell választanunk, hogy mit szeretnénk 3D modellezni, majd az adott tárgyat minden oldalról be kell szkennelnünk.

A Samsung 20 és 80 cm közötti objektumokhoz ajánlja a programot, és miután elkészült a 3D modell, akár GIF-ként is megoszthatjuk az ismerőseinkkel, de hozzá is adhatjuk az általunk készített képekhez és videókhoz. A lehetőségek tárháza hatalmas, így különösen jól jöhet majd a kreatív felhasználóknak.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá