Különleges tokot kínál a Razer az iPhone 11 szériához

Az Apple végre bemutatta a legfrissebb iPhone-okat, és a hírverést természetesen mindenki szeretné valamilyen téren kihasználni. A Razer is hasonlóan tesz, hiszen máris bejelentette, hogy spéci tokot ad ki az új modellekhez.

A Razer már a cég létrejötte óta a gamerekre koncentrál, és bár főleg a PC piacon vannak jelen, egy jó ideje elkezdtek a mobilpiac felé is kacsingatni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az ide szánt két mobiljuk, amiket természetesen a játékra hegyeztek ki, ám ez ezúttal azonban nem készülékkel, hanem tartozékokkal hívták fel magukra a figyelmet.

Az iPhone 11 iszonyatosan erős hardverrel rendelkezik, és egyre komolyabb játékok érkeznek rá. Persze a mobiloknál a kisebb méret miatt nehezebb a hőt elvezetni, és többeket zavarni szokott, ha nagyon felmelegszik a mobiljuk játék közben. Erre kínál megoldást a Razer, méghozzá az Arctech Slim és Arctech Pro tokok személyében.

A gyártó szerint a tokok speciális kialakításának köszönhetően remekül vezetik el a hőt, így a hosszabban játszóknak sem okoz majd problémát a melegedés. A belseje mikroszálas anyagból készült, míg a külseje remekül ellenáll majd a behatásoknak. A két modell között egyébként az a különbség, hogy az Arctech Pro szélei jobban körülölelik a mobilt, így pedig a nagyobb esések ellen is védelmet nyújt.

Konkrét eredményt nem közölt a gyártó, így egyelőre még nem ismert, hogy mennyire hatékony a megoldás, ám az ára több mint kedvezőnek tűnik. A Slim változat 30 dollárba kerül, míg a Pro verzióhoz 40 dollárért juthatunk hozzá. Ez nagyjából 10-12 ezer forintnak felel meg, ami jó ajánlatnak tűnik, tekintve hogy a gyári tokokért 15-20 ezer forintot kell leszurkolnunk.

Forrás: Techradar

Szólj hozzá