Lángra kapott egy Samsung Galaxy S7

A Samsung ismét pórul járt! Lassan kezdett csendesedni a botrány a Note 7 felrobbanó akkumulátorai terén, most azonban egy Samsung Galaxy S7 kapott lángra. Ez azért is rossz helyzet, mert a 2017-es MWC-n a Galaxy S7 Edge nyerte el a legjobb mobiltelefonnak járó címet.

A 27 éves Shaunique Lamb elmondása szerint a készülék nem volt töltőn, hanem éppen zenét hallgatott a bluetooth-on keresztül, amikor megtörtént az incidens. Tovább súlyosbította a helyzetet az a körülmény, hogy éppen a kocsijában ült amikor szeretett készüléke lefüstölt.

Egyszerűen a pohártartóban volt a telefon. Miközben vezetett egyszer csak arra lett figyelmes, hogy füst áramlik ki a telefonjából. Azonnal félre is állt a kocsival, és szerencsére nem történt komolyabb baj, csupán anyagi kár keletkezett. Miután visszavitte a készüléket az üzletbe ahol vásárolta, külön biztosítási díjat is fizettettek vele a javításért! A Samsung bekérte a megsérült készüléket a kivizsgálás miatt, de egyelőre még nem tudni biztosan, hogy pontosan mi is okozhatta a problémát. Amennyiben lesz bővebb információnk természetesen megírjuk nektek!

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá