Laptopok és tabletek akciója a Gearbest-nél

A Gearbest mostani akciója kivételesen nem a mobilokról szól, hanem laptopok és tabletek állnak a középpontban, és akár 20-40%-kal olcsóbban juthatunk hozzájuk.

A mostani promócióban főleg a 200 dollár alatti laptopok, tableteket és hybrideket találunk. Laptopokból nagyon jó ajánlatokat ki lehet fogni, hiszen már 50 ezer Ft körül is be lehet beszerezni néhány típust. Táblagépekből is bőven van választék, és akad néhány remek vétel is. A teljes kínálatot ezen a linken tekinthetitek meg.

Nekünk nagyon tetszik a Chuwi Hi9 Pro tablet, mert ár/érték arányban remek ajánlatnak tűnik. Kompakt mérete miatt akár egy kézben is fogható, ráadásul a 8.4 colos kijelző 2560×1600-as felbontással rendelkezik, így tűéles képet biztosít. Erőben sem lesz hiány, mivel a Helio X20 dorombol benne, amely egy 10 magos megoldást takar. Memóriából 3GB-ot, tárhelyből pedig 32GB-ot kapunk, utóbbit ráadásul memóriakártyával tovább bővíthetünk.

Bár tabletnél annyira nem fontos, ennek ellenére két kamera is került rá. Egy 8 MP-es hátra, és egy 5 MP-es előre, hogy ne okozzon gondot a videóchatelés sem. A tableten már az Android 8.0 fut, így szoftveres téren sincs okunk panaszra. 5000 mAh-s akkumulátor került bele a keskeny készülékházba, ez pedig nagyjából 6 óra filmezést tesz lehetővé. Kapunk még dual band WiFi-t is, ráadásul SIM kártyát is tehetünk bele, és nem feledkeztek meg az itthon használatos B20-as sávról sem.

A Chuwi Hi9 Pro szerintünk remek tablet lett, és az árcédula csak még csábítóbbá teszi. A jelenlegi akcióban 135.99 dollárért kapható, ami 38.000 Ft-nak felel meg. Hasonló tudásért itthon sokkal többet kellene a boltokban hagynunk, így ajánlott vételnek számít. Részletek és rendelés ezen a linken.

Ezen kívül akad még a kínálatban 100 dollár alatti részleg is, ahol az árérzékeny vásárlók találhatják meg a számukra ideális termékeket. A teljes kínálatot itt találjátok.

Ha eddig még nem tettétek meg, akkor érdemes letölteni a Gearbest alkalmazását, így extra akciókhoz is juthattok, ráadásul kuponokat is szerezhettek.

Az alkalmazás elérhető a App Store-ban és a Google Play áruházban is.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá