Látványos képeken a Lenovo Legion 2 Pro

A Lenovo remek gamer szériát épített fel a Legion brand személyében, és ezt a mobilpiacon is igyekszek ezt fenntartani. A hamarosan bemutatkozó Legion mobil tekintetében már a dizájn felkelti az érdeklődésünket, amely az elődnél látott látványvilágot viszi tovább.

Befutottak az első gépek a Lenovo Legion 2 Pro játékosoknak szánt készülékről és bizony bőven van miről beszélni ennek kapcsán. Az elődhöz hasonlóan ezúttal a hátlap közepére kerültek a kamerák, amely remek választás, hiszen így kényelmesebb fogást biztosít a játékosok számára a készülék. A középen kialakított szigeten azonban nem csak ez vonzza a tekintetet, hiszen a képeken jól kivehető, hogy egy aprócska ventilátor is került ide, amely minden bizonnyal a hardver hűtését segíti majd.

Mivel a mobil a játékra van kihegyezve, így teljesen érhető az is, hogy a horizontális használatot erőlteti a cég, így az USB-C csatlakozó sem a megszokott helyen, hanem a készülék oldalán, a hangerőgombok mellett kapott helyet. Remek hír az is, hogy ezúttal sem vonja majd el tekintetüket az akcióról holmi notch vagy kameralyuk az előlapon, mivel a szelfi kamera is periszkópos kialakítást kapott, amely szintén az oldallapon helyezkedik el.

A csütörtökön bemutatkozó mobil egyelőre nagyon meggyőzőnek tűnik, hiszen az a hírek szerint 5.500 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely ráadásul támogatja majd a 90W-os gyorstöltést is. A sebességért minden bizonnyal a Snapdragon 888-as chip felel majd, és bizonyára memóriából sem lesz hiány, hiszen már az elődöt is kérhettük 16 GB-os kiszereléssel. Ha végül az árral nem szállnak el, akkor remek mobilt üdvözölhetünk tehát a Legion Pro 2 személyében, amelynek minden porcikája úgy lett kialakítva, hogy az a játékosok kényelmét szolgálja.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá