Látványos mobil érkezik az Elephonetól

A következő csúcsmodelljük egyben lesz izgalmas, meghökkentő és kicsit vicces is, mivel gyakorlatilag mindent a riválisoktól merítettek hozzá.

Azt már megszokhattuk, hogy némelyik kínai gyártó nem igazán jön zavarba ha másolásról van szó, és az Elephone is kölcsönvett némi újítást a többi gyártótól.

A következő kép a Weibóról származik, és egy elég megbízható forrás, az Ice Universe tette közzé. Ezen az Elephone U2-nek a hátlapja van, amely szemmel láthatóan merített a nagyoktól.

Öt kamerát láthatunk, amelyből három a hátlapon helyezkedik el, és a Huawei P20 Pro megoldásához hasonlít kísértetiesen. A hátlapot az Oppo Find X mintájára készítették, ám itt található az ujjlenyomat-olvasó, amely valószínűleg spórolás miatt nem a kijelző alá került. Végül ott a periszkópszerűen kiemelkedő szelfikamera, amely pedig a Vivo Nex kamerájára hajaz.

A mobil így elég komoly kinézettel bír, hiszen rengeteg új technológiát vonultat fel, és a gyártó árképzését ismerve valószínűleg nem is kerül majd egy vagyonba. Sajnos azonban az is igaz, hogy sokszor ezek a termékek csak a látványról szólnak, és a belső nem feltétlenül van egyensúlyban velük.

Mindenesetre kíváncsiak leszünk a végeredményre, hiszen egy normális hardverrel még vonzó is lehetne a vásárlók számára egy ilyen “egyedi” készülék.

Forrás: Prohardver

Szólj hozzá