Látványos sárkányszobrot építettek a Xiaomi legújabb csúcsmobiljából

Szeretjük az ötletes promó videókat, a Xiaomi legújabb csúcsmobiljával kapcsolatos felvétel pedig még egy Game of Thrones reklámnak is elmenne, annyira ötletes dolgot találtak ki.

A Xiaomi Weibón található oldalán bukkant fel egy videó, amelyen egészen elképesztő dolgot művelnek a frissen bemutatott Xiaomi Mi 11 mobillal, hiszen az alkotóelemekre való bontás után egy mechanikus sárkányszobrot készítenek belőle. A művelethez két darab Xiaomi Mi 11 készüléket, és tovább négy darab bőr hátlapot is felhasznált a művész, amelyet a gyártó a speciális bőrrel bevont változathoz készített.

Nem kevesebb mint 30 napba telt a művelet. Ebbe beletartozik a kettő Mi 11 telefon teljes szétbontása, amelyből nagyjából 500 alkatrészt nyert ki az illető, ám a nagyobb munka természetesen ezek összerakása volt. A mobilok alkatrészeiből áll össze a sárkány teljes teste, míg a bőrből készültek a gerincet borító tüskék és a szárnyak is.

Maga a remekmű egy egyedileg készített Qi vezeték nélküli töltőt használ állványként, ezzel is növelve a látványosságot. A videón remekül látszik az építés folyamata és a végeredmény is, amely lássuk be, iszonyatosan menő lett, és valószínűleg bárki szívesen odatenné ezt a polcára.

A Xiaomi Mi 11 lett egyébként a világ első Snapdragon 888 chippel megjelenő mobilja, ám egyelőre csak Kínában kapható a készülék. Remélhetőleg hamarosan a nemzetközi forgalmazásról is érkezik némi információ, hiszen az 500 eurós árcédulájával kifejezetten ütőképes lett a csúcsmobil.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá