Launch i2 – Prémium okosóra Androiddal

Egy új, prémium okosóra érkezett Magyarországra, a Launch i2, aminek az egyik fő érdekessége, hogy teljes értékű Android rendszert futtat.

A Launch i2 rengeteg mindenre használható, tökéletes kiegészítő lehet okostelefon mellé. Néhány fontosabb funkció:

  • Megjeleníti az értesítéseket (Facebook, Viber, email, stb.), így azonnal láthatjuk, ha valami történt, nem kell elővenni a mobilunkat a zsebünkből.
  • Akár telefonként is használható (tehetünk bele nanoSIM kártyát): hívások, SMS-ek, telefonkönyv, stb.
  • Vannak fitnesz funkciók, például lépésszámláló és pulzusmérő.
  • Multimédia: képek, zenék, videók + az óráról vezérelhető a mobil zenelejátszója!

Ez persze még messze nem minden, a lehetőségek szinte korlátlanok, köszönhetően az Andoid Lollipop szoftvernek. Az óra működő Play Áruházzal érkezik, szinte bármilyen appot letölthetünk rá, akár egyszerűbb játékokat is. Természetesen beállítható magyar nyelv a Launch i2-n, és már gyárilag vannak rajta olyan alkalmazások, mint a Google Térkép vagy a Chrome böngésző.

Launch-i2-okosora-screen

A Launch i2 külsőleg is nagyon egyben van. A háza rozsdamentes acélból készült, a megjelenítésért pedig egy 1.33 colos IPS kijelző felel, ami szép, éles képet biztosít, és napfényben is jól látható. 30-nál is több óradizájnból választhatunk, állítható a fényerő, és az óra automatikusan felvillan, ha felemeljük a kezünket.

Launch-i2-okosora-fekete-05

A készülék a DroidVilág weboldalán vásárolható meg 1 év magyar garanciával és ingyenes szállítással 69.900 Ft-os áron. Kattints ide a további részletekért.

forrás: DroidVilág

Szólj hozzá