Leárazták a Xiaomi Mi 9T-t!

Teljesen jó okkal várták az emberek a Redmi K20 globális változatát, a Xiaomi Mi 9T-t hiszen egy remek, valóban zászlóshajó-gyilkos jellemzőkkel bíró okostelefont tett le az asztalra a népszerű gyártó. Sajnálatos módon eleinte a ceruza kicsit vastagabban fogott árazáskor, mint amire számítottunk, de most egy promóciónak köszönhetően nagyon kedvező áron lehet beszerezni a mobilt.

A Xiaomi Mi 9T most a GearBest áruházában jóval a normál árak alatt kapható. Íme a linkek és az árak a különböző kiszerelésekhez, színekhez:

Válasszátok a Priority Line/EU priority Line (DPD) szállítást, mert mindegyik opció ingyenes, és a GearBest ígérete szerint már semmilyen további költséged nem lesz. A pontos szállítási mód a rendelés után lesz látható, a termék lapján még csak Priority Line van.

A Xiaomi Mi 9T varázsát a számos vonzó jellemző együttese adja, elsőként említve a kijelzőt, ami úgy lett ilyen gyönyörű keret nélküli, hogy nem volt szükséges szenzorsziget alkalmazása.A kijelző képátlója 6,39 col, a felbontás Full HD+, ráadásul egy HDR támogatással bíró AMOLED panelről van szó, ami mint köztudott, vibráló színekkel, és kvázi végtelen betekintési szögekkel kecsegtet.

De hova lett az előlapi kamera? Köszönöm kérdésed, a 20 megapixeles szelfikamera egy motorikus pop-up megoldás révén hívható elő,  amikor szükséged van rá, ha pedig végeztünk, visszaereszkedik a készülék házának biztonságába. A hátlapon sem utolsó a képrögzítő apparátus, hiszen triplakamerás konstrukcióról beszélünk, melyben az elsődleges érzékelő szerepét egy 48 megapixeles Sony gyártmányú szenzor tölti be, munkáját pedig egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 8 megapixeles telefotó egység segíti.

A mobil lelke egy felső-középkategóriás chipset, amiben lesz bőven elég kakaó, bármi is jusson eszünkbe, a Qualcomm Snapdragon 730 lapkát 6 GB RAM, valamint 64 vagy 128 GB belső tárhely egészíti ki, kiadástól függően.

Mindenképpen említést érdemel az NFC chip, a méretes 4000 mAh kapacitású akkumulátor, a 18W-os gyorstöltés, a hagyományos fülhallgató kimenet – újabban lespórolják az okostelefonokról -, valamint a jövőt idéző, kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó.

Íme még egyszer a linkek és a hozzájuk tartozó árak:

Megjegyzés: az összes felsorolt Mi 9T modell Global verziós, teljes körű 4G támogatással bírnak, és magyar nyelv is van bennük. Vámmentes szállítás: Priority Line (a rendelési oldalon már Netherlands Registered(PDM) vagy EU priority Line(DPD) látszik, mindkettő működik, de a GearBest inkább az utóbbit ajánlja, az az újabb). Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá