Lebukott az alsókategóriás Samsung Galaxy A03s

A Samsung okostelefon kínálatának egyik legkedvezőbb árú darabja, a Galaxy A02s hamarosan megkaphatja a folytatását. Az előzetes hírek szerint számos frissítéssel rendelkező utódot a Samsung Galaxy A03s névre keresztelhetik, a készülékről most renderelt képek mellett néhány fontosabb információ is kiszivárgott.

Az itt látható képanyag alapján már is tetten érhető két komolyabb fejlesztés, az egyik az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasó, a másik pedig a készülék alján látható USB-C port. A Galaxy A02s sajnos egyikkel sem rendelkezett, nem volt rajta biometrikus szenzor, és egy elavult micro USB csatlakozó segítségével kellett menedzselni a töltést meg az adatátvitelt.

Az okostelefon előlapját egy 6,5 colos IPS LCD megjelenítő fogja uralni, amelynek felső részén egy csepp alakú szenzorszigetbe foglalják majd az előlapi kamerát. Az érzékelőről úgy tudni, hogy 5 megapixeles felbontással készítheti az önarcképeket.

A hátoldali tripla kamerás képrögzítő rendszer 13 megapixeles elsődleges, valamint két további, egyenként 2 megapixeles szenzorból fog állni, az egyik vélhetően mélységet érzékel, a másik pedig makró fotókat rögzít.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a Samsung Galaxy A03s, de vélhetően a vékony a pénztárcájú, illetve az okostelefonok terén szerényebb igényekkel rendelkező vásárlókat próbálják majd megcélozni a készülékkel.

A pletyka nem szól a készülék debütálásának lehetséges dátumáról sem, de valószínűleg fogunk még hallani róla a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá