Lehullt a lepel a Huawei P40-ről

Bizonyára sokan a Huawei P40 Prót várják jobban, ám a sima verzió is remek mobilnak ígérkezik, ráadásul jóval olcsóbb lesz majd, és az előzetes infók alapján biztosan nem lesz hiányérzetünk.

A legfrissebb nem hivatalos renderképen szépen kivehetőek a Huawei P40 külső részletei, hiszen az előző képpel ellentétben ez már jóval részletesebben mutatja a mobil külsejét. A tripla hátlapi kamera a mobil bal felső sarkában helyezkedik el, és itt kapjuk az egyik legnagyobb költségcsökkentést, hiszen a Pro verzió a hírek szerint 5 kamerával rendelkezik majd.

A kijelző állítólag egészen kompakt lesz a mai csúcsmobilok méreteit tekintve, hála a 6,1-6,2 col körüli panelnek. Az előlap bal felső sarkában találhatjuk majd a kivágást, amely duál szelfikamerát rejt. A hátlapon található főmodul mellé egy ultraszéles látószögű és egy telefotó lencsét kapunk, amely 3X-os zoomra képes majd.

Sajnálatos módon a Huawei P30-cal ellentétben valószínűleg le kell mondanunk a jack aljzatról. Bár felülnézetből nem látjuk a készüléket, ám valamelyik oldalnézeten bizonyára kiszúrnánk ha itt helyezkedne el.

A mobilt minden bizonnyal a Huawei Kirin 990-es chipje hajtja majd, és az Android 10 is biztosra vehető. A Google szoftvereit valószínűleg ezúttal sem kapjuk meg, lesz viszont helyette Huawei Mobile Services, ahol egyre komolyabb választékot tesz elérhetővé a gyártó. A Huawei márciusban mutatja be a P40 és P40 Pro készülékeket, és a hírek szerint Európában is elérhetőek lesznek.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá