Lekerekített hátlappal és titán vázzal érkezhet az Apple iPhone 15

Érdekes értesüléseket osztott meg az egyik kifejezetten Apple-hírekre szakosodott szivárogtató a közelmúltban. Az éppen széthullófélben lévő Twitteren publikált poszt értelmében az Apple iPhone 15 készülékek esetében komoly formatervi átalakításra készülnek az almás gyártónál. Bennfentesünk szerint az okostelefonok váza titánból készülhet, míg az üvegből öntött hátlapot lekerekített élekkel vértezhetik majd fel.

Jó hír a GSM-boltosoknak, hogy a következő generációs iPhone modellek esetében sem kell majd káromkodni fóliázás közben, mert a készülékek előlapja továbbra is lapos marad. Egy ívelt képernyőt személyes és látott tapasztalataim alapján nagyobb kínlódás fóliázni… Az összkép így valamelyest hasonlítani fog az iPhone 5C-re, az Apple jobb sorsra érdemes, műanyag hátlapú, “olcsó” készülékére, amelyet megérdemelten vagy nem megérdemelten, de lényegében elnyelt a feledés homálya.

Az új dizájn simább átmenetet jelent majd a telefon oldalsó kerete és a hátlapi üveg között. A tervezőmérnökök előtt valószínűleg a kényelmesebb fogás lebegett célként, amikor ezt az ötletet kitalálták, ami pedig a titán szerkezetet illeti, az nem csak tartósabbá teszi majd a mobilokat, de könnyebbé is.

A szivárogtató szerint még nem véglegesítették ezeket az ötleteket és koncepciókat, azok jelenleg is tárgyalások alapját képezik az Apple-ön belül. Meg aztán, ha ki is próbálják a most említett dizájn-módosításokat, a végleges, bemutatásra és forgalomba kerülő telefonok kialakítása még sokat változhat jövő szeptemberig.

Maga a tipp, vagy jóslat, ha úgy tetszik, egyáltalán nem képtelenség. Gondoljatok csak bele: a MacBook és a Mac mini is hasonló külsővel rendelkezik, vagyis ha az értesüléseknek megfelelően megváltoztatják az iPhone-ok formatervét, akkor az egy még egységesebb dizájn bevezetését jelentené a gyártó teljes termékkínálatára vonatkozóan.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá