Lencsevégre kapták a PlayStation 5 fejlesztői változatát

Olvasóink közül  bizonyára már rengetegen várják a Sony következő játékkonzoljának megjelenését, és bár egyelőre a végleges kinézet még nem ismert, ám a fejlesztői verziót már megtekinthetjük.

A Sony bizonyára nagyon ügyel arra, hogy ne kerüljenek ki idő előtti részletek a 2020-ban érkező konzolról, ám természetesen ez elkerülhetetlen, hiszen már több konzolt kibocsátottak a fejlesztők számára, és most is valószínűleg az egy ilyen partnerüktől került ki egy kép.

A fotón a PlayStation 5 látható, ám egyelőre csak a fejlesztői változatról van szó, így a végleges változat biztosan nem így néz majd ki. A konzol tetején azonnal feltűnhet egy V alakú bevágás, melynek következtében rögtön megindultak a találgatások, ám a megoldásra nem kellett sokáig várnunk.

Tom Warren, a The Verge újságírója ugyanis egyrészt megerősítette, hogy a képen valóban a PlayStation 5 developer verziója látható, másrészt pedig elárulta, hogy a forma a hűtés elősegítését szolgálja. Ennek köszönthetően a fejlesztők több darabot is egymásra tudnak tenni a konzolból, és nem kell félniük a túlmelegedésből.

A megjelenés időpontja még nem hivatalos, ám a legfrissebb hírek szerint nem kell sokat várnunk, hiszen már februárban piacra dobhatja a Sony a PlayStation 5-öt. Reméljük igazak a hírek, és néhány hónap múlva tényleg kipróbáljuk a következő generációs konzolt.

Forrás: Twitter, LetsGoDigital

Szólj hozzá