Lenovo GT2 TWS Mini és más Bluetooth 5.0 fülesek akcióban!

A GearBest webáruházának legújabb promóciójában a főszerepet ismét a vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő, in-ear kialakítású fülhallgatók kapták. A kedvezményes áron rendelhető készülékek között a prímet most a Lenovo GT2 TWS Mini viszi, de rajta kívül még akciósan rendelhető a Haylou GT1-XR, valamint a QCY T7. Csupa olyan füles, ami támogatja a Bluetooth 5.0 technológiát, kiváló az üzemidejük, ráadásul még egész jól is szólnak.

Lenovo GT2 TWS Mini

A Lenovo vezeték nélküli fülhallgatójának belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, ami támogatja az AAC dekódolást is. Az egészen korrekt hangzásért 7,2 mm-es driverek felelnek, amelyek az IPX4 minősítésnek megfelelően vízálló borítás alatt foglalnak helyet. A készülék mellé jár egy töltésre is használható dobozka, amelyből ha kiemeljük a fülhallgatókat automatikusan megtörténik a párosítás. Önmagukban a Lenovo fülhallgatói nagyjából 4 órán keresztül képesek működni, a bölcső segítségével viszont simán elérhető a 15 órás üzemidő is. A Lenovo GT2 TWS Mini most mindössze 19,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 6180 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Haylou GT1-XR

A második termék a Xiaomi ökoszisztéma része, a Haylou GT1-XR szintén kiváló választás amennyiben egy Bluetooth 5.0 technológiát támogató, hallójáratba illeszkedő fülhallgató lenne a vágyunk, ráadásul ennek a készüléknek a lelke egy Qualcomm QCC3020 mikrocsip, így nem lesz sem a késleltetéssel, sem a vezeték nélküli összeköttetés színvonalával kapcsolatban problémánk. A szerkezet belsejében 7,2 mm-es driverek dolgoznak, a készülék támogatja az aptX, valamint az AAC Dual HD dekódolást, illetve az is mindenképpen említést érdemel, hogy a fülhallgató külső borítása vízálló, megfelel az IPX5 szabványnak. Ez elsősorban az izzadsággal és a fröccsenő vízzel szembeni védelmet jelenti, nem pedig azt, hogy a fülessel el lehet menni búvárkodni. Akárcsak a legtöbb hasonló fülhallgató ez is kapott egy powerbank gyanánt használható tárolódobozt, amelynek segítségével elérhető az elképesztő, 30 órás üzemidő is. Ingázóknak, hosszú repülőutakra indulóknak ideális választás lehet a füles. A Haylou GT1-XR most 29,99 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, ami Magyarhon valutájára átszámítva nagyjából 9264 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni, esetleg rendelni, akkor érdemes a lenti linkeken tájékozódni!

QCY T7

A QCY T7 esetében a gyártó HiFi hangzást, mély basszusokat, valamint kényelmes viseletet ígér. Ami azt illeti ezúttal egészen méretes, 13 mm-es hangszórók találhatóak az apró fülhallgatók belsejében, így valóban elérhető a komolyabb mélyhang kibocsátás, de a vezeték nélküli összeköttetések stabilitásával sem lesz gondunk, mivel a fülhallgató Bluetooth 5.1 támogatással rendelkezik. Az egyébként nem gyengén Apple Airpods-ot idéző külalakkal bíró, hallójáratba illeszkedő fülesek külső borítása IPX4 besorolással rendelkezik, így – igaz korlátozott módon -, de némileg védve van a belül található finom elektronika a vízzel szemben. A fülesek önmagukban nagyjából három és fél órán keresztül képesek működni, de mivel ezúttal is van egy USB-C porton keresztül tölthető tárolódobozunk, simán elérhető a 17 és fél órás üzemidő is. Akárcsak a fentebbi modellek, ez is rendelkezik beépített mikrofonokkal, így nem csupán zenehallgatásra, de telefonhívások lebonyolítására is használható. A QCY T7 jelenleg 19,99 dollárért rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar pénzben nagyjából 6 172 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkeken! Azok kedvéért, akik nem rendszeres olvasóink, eláruljuk, hogy azért van két link, mert az alsó mindig a kínai webáruház magyarra fordított verziójára viszi a kattintót. Igen, a fordítás gépi, de még így is nagy segítség lehet azoknak, akik mondjuk angol helyett valamilyen más nyelven beszélnek. Jó nézelődést kívánunk nektek!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá