Lesz 6GB RAM-mal szerelt Galaxy S8 variáns is

A memóriamennyiség  dilemmája állandó téma a különböző fórumokon. Általában két tábor szokta egymást bombázni. Az egyik azt állítja, hogy a mobilokba untig elég 2 GB RAM, csak a Facebook és még néhány hardverzabáló alkalmazás leterheli a készüléket, így indokolt lehet a 4 GB is, de több biztosan nem.

A másik csoport viszont váltig állítja, hogy RAM-ból sosem elég, és közülük többen nem is értik, hogy például az LG G6 és a nemsokára bemutatandó Galaxy S8 hogyan operálhat “csak” 4 GB memóriával. Az igazság talán az lehet, hogy a maga módján mindkét félnek igaza van. Nemrég felröppent a hír, miszerint a Galaxy S8-nak lesz 6 GB RAM-mal és 128 GB belső memóriával szerelt változata, azonban van egy kis bökkenő.

Sajnos úgy tűnik, hogy a nagyobb variáns csak Kínában lesz elérhető. Állítások szerint a plusz 2 GB memória nem okoz majd semmiféle érezhető különbséget, azonban a Samsung nem nagyon teheti meg, hogy a kínai óriási hardverekkel szerelt mobiltelefonok piacán – ahol szinte minden készülék 6-8 GB RAM-ot kap – 4 GB-tal mutassa be a készüléket. Ezt a hírt természetesen a Samsung nem erősítette meg hivatalosan, így azért ne vegyük (ezt se) készpénznek.

Ha további érdekes cikkeket olvasnál a Galaxy S8-ról és az S8+-ról, akkor itt megteheted!

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá