Lesz olyan régió, ahol Exynos chippel jelenik meg a Samsung Galaxy S21 FE

Amikor megjelent a Samsung Galaxy S21 FE valószínűleg mindenki örömmel konstatálta, hogy a készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet végzi a számításokat, mivel a Samsung házon belül fejlesztett Exynos chipjeinek megtépázott a jó híre. Ezt persze könnyen megváltozhat az AMD grafikus gyorsítóval felvértezett Exynos 2200 érkezésével, addig azért a legtöbben örülnek annak, hogy Snapdragon lapka hajtja a “megfizethető” zászlóshajót. És akkor sehol nem lesz Exynos chippel szerelt variáns? De, lesz olyan régió, ahol a 2100-as Exynos hajtja majd a készüléket.

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mely régiók lesznek azok, ahol Exynos chippel forgalmazzák a Galaxy S21 FE-t, egy kivételével. Ausztráliában már szinte biztos, hogy a korai gyártó házon belül fejlesztett lapkakészlete lesz az okostelefon belsejében, mint ahogyan kiderült egy helyi forgalmazó, a Harvey Norman terméklistája alapján. Ott egyértelműen az áll, hogy a legújabb Fan Edition készülék burkolata alatt Exynos 2100 zakatol.

A Samsung hivatalos oldalairól hiába is próbálnánk meg leolvasni az adott chipset típusát, a gyártó általában nem valami bőbeszédű az alkalmazott processzorokat illetően. Szerencsére azt már megerősítették, hogy az európai régióban, így tehát nálunk is a Snapdragon 888 variáns kerül majd a boltok polcaira.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá