Letartóztatták a férfit, aki túl sokszor “hagyta el” az iPhone-ját

Ha a biztosítóról van szó, rögtön az juthat eszünkbe, hogy nem igazán szeretnek fizetni, ám akad egy ember, aki már 5 éve játssza ki őket azért, hogy minden évben hozzájusson a legfrissebb Apple termékekhez.

Emberünk Malajziában dolgozik marketing menedzserként, és nem riadt vissza egy kis biztosítási csalástól sem, csak hogy a legújabb kütyükhöz hozzájusson. A napokban leplezte le a helyi rendőrség, hiszen kiderült, hogy már 2013 óta veri át a biztosítóját azért, hogy az Apple legújabb termékeit megvehesse.

A potyázó a legújabb bejelentése alkalmával bukott le, amikor azt állította, hogy két motoros bandita kifosztotta, és ellopták az iPhone Xs Max, az iPad Pro és MacBook Pro készülékét is, így 2618 dolláros kárt szenvedett. Ám amikor a rendőrök vizsgálódni kezdtek, egy érdekes mintára akadtak. Kiderült, hogy a férfi minden korábbi bejelentésében szerepel egy iPhone eltűnése, ami rögtön gyanús lett.

Az állítólagosan ellopott MacBook Pro-t meg is találták a házában, ezután pedig már kicsit komolyabban vették a kihallgatását, és emberünknek azonnal megeredt a nyelve. Mint kiderült, a készülékeket eladta a lowyat.net fórumán, és ezután tett bejelentést, hogy aztán a biztosítótól befolyt összegből megvehesse az Apple legfrissebb termékeit.

Felmerül a kérdés persze, hogy mennyire lehet komoly az a biztosító társaság, amelyik évek óta beveszi ezt, és finanszírozza a férfi készülékeit. Azért lássuk be, elég kicsi az esély rá, hogy 5 éven át minden évben ellopják valaki iPhone-ját.

Forrás: Phonearena

Szólj hozzá