Új luxustelefon érkezett a Vertutól

A Vertu neve ismerősen csenghet sokaknak. Igazából ahogy a cég mondja magáról, ők egy luxustelefon-gyártó vállalat. Tény és való, hogy igazán jó minőségű és kivitelezésű termékekkel operálnak. Most bemutatták az új, Constellation névre hallgató modellt, amivel a különösen jó anyagi helyzetben lévő egyéneket célozták meg.

Igazából hardveres szempontból nem kell szégyenkeznie, azonban ha már luxustelefonról beszélünk, elvárhatnánk az elérhető legjobb szintet, amit látszólag nem üt meg, de így is egy igen korrekt, és még sokáig használható készülékről beszélhetünk. A legérdekesebb a kijelző, ami egy 5,5 colos QHD megjelenítő. A gyártó szerint kapott egy 140 karátos hatodik generációs zafírkristály réteget a védelem érdekében.

Memória szempontjából sem panaszkodhatunk, hiszen 4 GB RAM-ot és 128 GB belső tárhelyet kapunk. Kamerák tekintetében annyit árultak el, hogy a hátsó kamera egy 12MP-es, 4K képes lencse lesz, a szelfikamerát azonban még homály övezi. Aminek sok gazdag cégvezető és vállalkozó vásárló örülni fog, hogy Dual-SIM készülékről beszélünk, ami a kiszemelt rétegnek igen fontos lehet.

Aminek viszont sokan nem fognak örülni az nem más mint az, hogy az Android 6.0-val érkezik, és a Snapdragon 820 lapkakészlet hajtja majd. Talán szerencsésebb lett volna a 821-et választani, és már Nougattal kiadni, de majd meglátjuk, milyen hatása lesz ennek az eladásokra nézve. Azonban kap NFC funkciót, Dolby Digital Plus hangrendszert sztereó előlapi hangszórókkal, az akksi pedig 3220 mAh-s lesz, és a vezeték nélküli töltést is lehetővé tették számunkra.

Amitől igazán luxus lesz a készülék az az, hogy anódizált alumíniumból és valódi bőrből áll majd a háza, ez utóbbit pedig egy olasz családi vállalkozástól szerzik be. Az összeszerelést pedig kézzel végzik Angliában. És ami talán a legfontosabb, hogy a SIM-tálca felett a kis piros kristálygombot ha megnyomjuk, akkor tárcsázza 0-24-es ügyfélszolgálatot, ahol bármikor állnak rendelkezésünkre.

Forrás: GizmoChina

Szólj hozzá