M3C – vérnyomásmérős, OLED kijelzős okoskarkötő fillérekért

Az M3C egy kiváló okoskarkötő, amelyet nem nélkülözhet senki, aki szeret mozogni, a készüléket ráadásul nem csupán a kategóriától már megszokott érzékelőkkel, de vérnyomásmérő funkcióval is ellátták, ami ugyan messze nem fogja feleslegessé tenni a professzionális orvosi eszközöket, de segítséget nyújthat abban, hogy hozzávetőleges képet alkothassunk az éppen aktuális állapotunkról.

Az M3C okoskarkötő az alábbi linken vásárolható meg:

A nyomott ára ellenére a készüléket a gyártó igyekezett felszerelni a lehető legmodernebb érzékelőkkel és egyéb hardveres komponensekkel, így került a burkolata alá háromtengelyes G-szenzor, valamint negyedik generációs Bluetooth modem.

Az okoskarkötő használatából persze leginkább a mozogni vágyók fognak profitálni, hiszen az számolja a lépéseket, jegyzi az elégetett kalóriákat, illetve a megtett távolságot. A már említett vérnyomásmérés mellett természetesen a pulzust is számlálja, illetve képes alvásunkat is monitorozni. A véroxigén mérés lehetőségének hasznát már nem is ecseteljük.

Nehogy elmacskásodjon a lábunk, az M3C figyelmeztet bennünket, ha már túl régóta ülünk egy helyben. Amennyiben sikerül párosítani okostelefonnal, vagy táblagéppel, valós idejű értesítéseket kapunk az érkezett üzenetekről, az alkalmazásokkal kapcsolatos információkról, no és persze elutasíthatjuk a bejövő hívásokat, amennyiben azok nem alkalmasak.

A szerkezet egyik legvonzóbb tulajdonsága az OLED képernyő, ami 0,96 colos méretével egészen nagynak mondható.

A mélytengeri búvárkodás ugyan nem lehetséges az eszközzel, de az IP67 szabványnak megfelelő külső borítás képes megvédeni a belül található hardveres alkotóelemeket a nedvességtől és a portól, korlátozott mértékben.

Habár a burkolat alatt csupán 60 mAh kapacitású akkumulátor található, az mégis képes 5 napos készenléti időt biztosítani az okoskarkötő számára. A töltés mindössze két órát vesz igénybe.

Az M3C okoskarkötő a GearBest oldalán jelenleg 6,99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá