Magicsee N5 Nova – TV-okosító Android 9.0-val és 4 GB RAM-mal

A legújabb GearBest promóció főszereplője egy TV-box, amelynek segítségével moziteremben érezheted magad akárhányszor leülsz a nappaliban filmet nézni. A készülék naprakész operációs rendszerrel, akár játékokhoz is elegendő erejű vassal, és hangvezérlést támogató távirányítóval igyekszik a kedvében járni a jövendőbeli tulajdonosnak.

A Magicsee N5 Nova azért lehet az egyik legvonzóbb készülék a kategóriájában, mert szoftveresen teljesen aktuális, a TV-box Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, illetve annak egy televíziókra optimalizált változatát. A zöld robotos ökoszisztéma ebben az esetben némileg korlátozott alkalmazás kínálattal rendelkezik, ám a Sideload Launcher nevű applikáció segítségével bármilyen Android programot futtathatóvá tehetünk.

Nem csupán filmeket nézni, de játszani is lehetséges ezzel a készülékkel, hiszen a burkolata alatt egy négymagos RockChip processzor dolgozik, amihez Mali-450 grafikus gyorsító jár, ez, illetve a boxba szerelt 4 GB RAM, valamint a 64 GB-os belső tárhely már már alkalmassá teszi az N5 Nova-t komolyabb multitaszkingra. No és persze játékok futtatására.

Az N5 Novaminden különösebb gond nélkül játszik le 4K felbontású médiatartalmakat, legyenek azok helyi tárolásúak, vagy valamilyen stream szolgáltatás részei. A masina h.264, HEVC, valamint VP9 dekódolási képességekkel is rendelkezik, de amúgy összességében nincs olyan fájlkiterjesztés, amivel ne boldogulna ez a szerkezet. A TV-okosító kétcsatornás WiFi modullal rendelkezik, ami egyenértékű a folyamatos vezeték nélküli jelátvitellel. A készülék rendelkezik USB 3.0 csatlakozóval, HDMI, Ethernet interfésszel, illetve ott van még a micro SD kártyaolvasó. A negyedik generációs Bluetooth modemről majdnem elfeledkeztünk, holott ez teszi lehetővé a kommunikációt többek között a box mellé csomagolt remek távirányítóval is.

Az apró kiegészítő új szintre emeli a kényelmet, hiszen a segítségével hangalapú utasításokkal is vezérelhetővé válik a Magicsee N5 Nova. A gép támogatja a térhatású hangot is, így a megfelelő szett birtokában valóban mozi lehet a szobából, nappaliból. A Magicsee N5 Nova egy most futó GearBest promóció keretein belül mindössze 11 958 forintos áron rendelhető. Az ajánlat limitált, érdemes minél hamarabb lecsapni a saját példányodra!

Forrás: GearBest

2 hozzászólás

Szólj hozzá