Magyar feliratos előzetes kapott a Witcher sorozat második évada

Igazából az Andrzej Sapkowski által teremtett Vaják-univerzum nem csupán a gamerek szívügye, a játékosokon kívül is sokan imádják ezt a szláv mitológiára épülő, rendkívül sajátos ízekkel és hangulattal fűszerezett fantasy világot. Az viszont tagadhatatlan, hogy a CDPR játékai juttatták el a franchise-ot arra a szintre, hogy abból végül a Netflix készíthessen mozgóképes adaptációt olyan szupersztárral a főszerepben, mint Henry Cavill. A szóban forgó sorozatnak még az idén megérkezik a második évadja 8 vadonatúj epizóddal, és most befutott egy előzetes, magyar nyelvű felirattal.

Amúgy ha rajongsz ezért a szériáért, a könyvek és a videojáték mellett a cikkünk tárgyát képező sorozat spin-offokat is eredményezett, ott volt a nyáron debütált ” A farkas rémálma” animációs széria is, amelyet újabb produkciók fognak követni a jövőben, szintén a Netflix jóvoltából. Nem lesz tehát hiány Witcher-es tartalomból a jövőben sem. Persze minket most az élőszereplős Vaják-széria érdekel, ami ha minden jól megy, december 17-én tér vissza a streaming szolgáltatás kínálatába, 8 vadonatúj résszel.

A kedvcsináló videóból kiderül, hogy újabb ikonikus szörnyvadászokkal ismerkedhetünk meg a Kaer Morhenben székelő titokzatos rendből, és persze visszatérnek az eddigi főszereplők is. A Netflix nagyon bízik a sorozatban, a hírek szerint már berendelték a harmadik évadot is, úgyhogy nem akarjuk elkapkodni, de esélyes, hogy az összes kötet valamilyen módon megfilmesítésre kerül.

Az lehet, hogy az idővonalakkal való játszadozás továbbra is részét képezi majd a megvalósításnak, tehát nem feltétlenül lineárisan tárul elénk Ríviai Geralt eposza. Magam részéről annyira nem voltam odáig ezért a koncepcióért, ugyanakkor értettem, hogy miért döntöttek mellette a sorozat készítői. Valószínűleg a véleményem úgyse érdekel senkit, szóval itt a videó, nézd meg, hájpolódj fel – van ilyen magyar szó? -, és várjuk együtt a decemberi debütálást. Mondjuk a zeneválasztást kissé jobban is át lehetett volna gondolni…

Forrás: Netflix

Szólj hozzá