Magyarországra érkeznek az LG prémium laptopjai

Sajnos mostanság szinte csak negatív híreket olvashattunk az LG-vel kapcsolatban, ám szerencsére ez csak a cég mobilüzletágát érinti. Most egy kifejezzen örömteli hírről számolhatunk be, hiszen egy laptopcsaláddal bővíti hazai portfólióját a vállalat, amely a legjobb notebookok ellen indul majd harcba a vásárlók kegyeiért.

Az LG itthon kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, hiszen bár a mobiljaikkal már csak elvétve találkozhatunk, ám például a televízióik kifejezetten kedveltek a hazai felhasználók köreiben. Főleg a prémium kategóriát uralják az OLED technológiának köszönhetően, és most a laptoppiacon a prémium szegmensbe érkezik az LG gram névre hallgató széria.

Ezek a laptopok nem a játékosoknak készültek, hanem azoknak akik sokat utaznak, vagy egyszerűen csak egy vékony és könnyű gépre vágynak. A két legfőbb erényük ugyanis az üzemidő és a tömeg. Ezek a modellek akár 20 órás üzemidőre is képesek, a súlyuk pedig 1 kilogramm körül mozog. Ezen felül egyébként kiemelnénk még a kijelzőt is, amelyre a gyártót ismerve biztosan nem lehet majd panaszunk. A külföldi tesztekben kifejezetten jól szerepelnek ezek a termékek, és multimédiás, illetve üzleti felhasználásra is egyaránt ajánlottak.

Arról sajnos még nincs pontos információ, hogy mely modellek lesznek elérhetőek a hazai piacon, hiszen az LG gram széria már 2016-óta kapható, és számtalan modellel bír. A 2021-es szériában például már 7. generációs Intel processzor található, és 14″, 16″ illetve 17″ kijelzővel is elérhetőek az idei modellek. A várható megjelenés időpontja is ismert, és 2021 második negyedévétől válnak majd elérhetővé itthon az LG gram prémium notebookjai, így már nem kell sokat várni rájuk.

Forrás: LG

Szólj hozzá