Május 19-én érkezik a MIUI 12 globális verziója

Április végén leplezte le a Xiaomi a következő MIUI verziót a kínai közönségnek, ám a gyártó máris elárulta a globális bemutató időpontját.

Mostanában hatalmas divat lett kiszámolós rejtvény a közösségi portálokon, és a Xiaomi is hasonló fejtörővel adta tudtunkra a Twitteren, hogy mikor lesz az esemény. Elsőre némileg bekavarhat, hogy már-már túl könnyűnek tűnik a feladvány, ám valóban nem tették magasra a mércét, pláne hogy két alakzat is ugyanazt a számot takarja. A megfejtés természetesen 19, és bár hónapot nem említettek, szinte biztosra vehető, hogy másus 19-én ismerhetik majd meg az érkező újításokat azok, akik esetleg lemaradtak volna a nemzetközi bemutatóról.

A MIUI 12 még az Android 10 alapjaira épül majd, ám több vizuális fejlesztést is kapunk. Letisztult megjelenés, új animációk, Dark Mode 2.0, de megújul a gesztusvezérlés a finesz és alvásfigyelés, illetve az Always on Display funkció is.

Hogy a frissítés mikor jelenik meg az adott telefonra, azt még egyelőre nem tudni, ám azt már elárulta a Xiaomi, hogy három hullámban várható az érkezés, emellett pedig azt is elárulták, hogy mely mobilokra várhatjuk ezt. Ha érdekel, hogy közte van-e a készüléked, akkor ezen a linken tekintheted meg a listát.

Forrás: Xiaomi

Szólj hozzá