Már árulják is a Galaxy S8 klónját

Úgy tűnik, hogy a másolásra – vagy “klónozásra” – szakosodott cégek már igencsak türelmetlenek voltak, hiszen a Samsung Galaxy S8 csak 3 hét múlva jelenik meg. Nem nagyon zavartatták magukat, már piacra is dobták a készüléket.

Az alábbi fotók egy vásárlótól érkeztek, aki az egyik kínai piacon tett szert a másolatra. Szerencsére fel is töltötte őket a Weibo nevű közösségi portálra.

Mint láthatjuk, a “projekt” több sebből is vérzik. Valóban hasonlít valamelyest az eredeti renderképeire a készülék, de elemi hibák vannak benne. A kijelzőn már alapból látszik, hogy ugyan kerekített a széle, de ez csak az üveglapra vonatkozik, a kávák pedig nem hogy nem vékonyak, de még a képernyő szélén is vastag fekete csík húzódik. Az előlapon ráadásul ha minden igaz, nem is lesz ott a cég logója. A csatlakozó is csak MicroUSB az USB-C helyett, és az ujjlenyomat-olvasó is valamiért helyet cserélt a villanóval.

A gyenge utánzat specifikációit nem osztották meg velünk, de lehet, hogy jobb is, ha nem kérdezzük. Vannak jó klónkészülékek a piacon (persze nem túl gyakori), de ez már messziről is gagyinak hat.

Forrás: Weibo

Szólj hozzá