Már augusztus 10-én bemutatja legújabb termékeit a Xiaomi

Azt eddig is tudtuk, hogy hamarosan újabb bemutatót kapunk a kínai gyártótól, ám mostanra már az is ismert hogy mely termékeket ismerhetjük majd meg, és bizony van miért várni a keddet.

Mostanra már hivatalossá vált, hogy augusztus 10-én, kedden tartja legújabb bemutatóját a Xiaomi. A Kínában megrendezett eseményen megismerhetjük a Mi Pad 5 szériát, amellyel végre visszatér a gyártó a tabletpiacra, és bemutatkozik a némi kihagyást után a Mi Mix széria legújabb tagja is, amely komoly újítást ígér.

A Mi Mix széria eddigi tagjaira valószínűleg mindenki emlékszik, hiszen a maguk idejében komoly újításokkal érkeztek, és általában ebben a mobilban süti el a gyártó az újításait. Ezúttal sem lesz másképp, hiszen a Mi Mix 4 immáron a kijelző épített szelfikamerával érkezik. Természetesen ezúttal is csúcshardvert, és minden bizonnyal lehengerlő külsőt kapunk, ám ez bizony nem tartozik majd az olcsóbb telefonok közé.

A Mi Pad 5 széria több tagot foglal majd magában, és a hírek szerint 3 tabletet is bemutatnak az eseményen. Állítólag mind a három 10,9 colos, 120 Hz-es IPS kijelzővel érkezik. A két drágább típusban a Snapdragon 870 teljesít majd, míg a Lite változat esetében be kell érnünk a Snapdragon 860-nal. Ezen kívül a közzétett poszter alapján Stylus támogatást is kapunk majd, ami bizony jól jöhet azoknak, akik dolgoznak is a táblagépükön.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá