Már előrendelhető a Samsung Galaxy Book 3 Ultra

Nem csak a Samsung Galaxy S23 készülékeket leplezték le nemrégiben a dél-koreai gyártó, de egy nagyon menő laptop sorozatot is, a Galaxy Book 3 szériát is. A cég bejelentette, hogy az Ultra variáns mostantól világszerte előrendelhető, habár azt sejthetitek, hogy a prémium masina nem lesz olcsó és a hazai Samsung oldalon sem látni a készüléket.

A gyártó a bejelentéssel együtt megragadta az alkalmat arra, hogy a notebookok sikerével hencegjen, a Book 3 Pro és Book 3 Pro 360 modellek előrendelési számai kétszeresek a tavalyi Book 2 szériához viszonyítva, vagyis úgy látszik, hogy Samsung-gyártmányú hordozható számítógépekre igenis van igény.

Visszatérve a Samsung Galaxy Book 3 Ultrához: az előrendelés már aktív, a készülék nyílt értékesítése pedig február 22-én veszi majd kezdetét, a készülék kapható lesz az USA-ban, nálunk Európában, az indiai vásárlóknak azonban egészen március 15-ig kell majd várnia az újdonságra.

Megéri majd így tenni, mert a Samsung Book 3 Ultra jelenleg a legjobban felszerelt, legnagyobb teljesítményű Samsung notebook, ami kapható. A 16 hüvelykes megjelenítővel szerelt masina mindössze 1,8 kg-ot nyom, mégis egy 76 wattórás aksija van, miközben egy 13. generációs Intel chip hajtja.

Kétféle lapkakészlettel is kapható a notebook, az egyikben Core i7-13700H professzor, 16 GB LPDDR5 RAM, valamint 512 GB NVMe SSD teljesít szolgálatot egy RTX4050 grafikus kártyával, a másik változat drágább, de a benne lévő vas is komolyabb. Core i9-13900H CPU, RTX4070, 32 GB RAM és 1 TB SSD jellemzi a másik változatot. Mindkét változat kapható lesz Franciaországban, Németországban és a tengerentúlon, itt az öreg kontinensen 2799 euróról (~1 065 770 Ft) indul majd a készülékek ára. Amíg az előrendelői időszak tart, a vásárlók mindenféle kedvezményekben és extrákban részesülhetnek.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá