Már globálisan is előrendelhető a (Xiaomi) Black Shark 4

Múlt hónapban mutatták be Kínában a Xiaomi gaming brandjének, vagyis a Black Shark legújabb okostelefonjait, a Black Shark 4 párost. Az alapmodell most már globálisan is előrendelhető, a forgalmazás pedig május 5-én indul. Lássuk az árakat!

Az okostelefon többféle kiszerelésben is rendelhető, a 8 GB RAM-mal valamint 128 GB háttértárral szerelt változat 499, a 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel felvértezett kiadás pedig 599 eurós áron lesz kapható, vagyis 180 és 216 forintért lehet majd birtokba venni a játékra fókuszáló készülék különböző kiszereléseit. Az első 100 vásárló ráadásul ajándékot is kap, mégpedig egy aktív hűtést biztosító Shark FunCooler-t, illetve gazdagabb lesz egy FunCase tokkal.

Az árazás egyáltalán nem rossz egy olyan mobilért, ami számos egyéb mellett 6,67 colos AMOLED képernyőt kínál 144 Hz-es képfrissítéssel és 720 Hz-es érintésérzékenységgel. A telefon belsejében Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlet végzi a számításokat a már említett memória és háttértár kombinációk társaságában, az energiaellátást egy 4500 mAh kapacitású telep felügyeli, amelyet egy akár 120 wattos adapterrel is táplálhatunk. Igaz, a telefon dobozában csak egy 67 wattos töltőfej lesz, de annyi baj legyen. A gamer mobil Android 11 operációs rendszert futtat a gyártó saját fejlesztésű Joy UI 12.5 felületével kiegészítve.

Forrás: BlackShark via GSMArena

Szólj hozzá