Már gyártják a Samsung Galaxy Buds Pro 2 fülhallgatót

Eddig olyan lehangoló pletykák terjedtek, amelyek szerint a Samsung következő prémium vezeték nélküli fülhallgatóját, vagyis a Galaxy Buds Pro 2-t nem fogják bemutatni a közeljövőben debütáló hajlítható kijelzős Galaxy Z Flip 4 és a Galaxy Z Fold 4 okostelefonok társaságában, mint ahogyan eddig hittük. A helyzet bonyolódik, mert a legújabb értesülések szerint cseppet sem ilyen rossz a helyzet, mi több, a készüléknek már megkezdődött a tömeggyártása.

A népszerű szivárogtató Max Jambor úgy tudja, hogy a Samsung Galaxy Buds Pro 2 már belépett a tömeggyártás fázisába. Amennyiben a tippmester nem téved, akkor a készüléket néhány héten belül be is jelenthetik. Persze ezeket az értesüléseket még nem erősítették meg, viszont egy másik technológiai bennfentes, bizonyos SnoopyTech már a fülhallgató választható színeit is tudni véli. Állítása szerint a Samsung Galaxy Buds Pro 2 lila, grafitszürke és fehér árnyalatokban lesz kapható, legalábbis az első körben, a későbbiekben nyilván érkezhetnek további színek is.

Vannak olyan pletykák is, amelyek szerint a fülhallgató már idén júliusban is megjelenhet, de ez kevésbé valószínű. A készülék kapcsán nem tudni túl sokat, de a feltételezések szerint az elődhöz hasonló formatervvel debütálhat, viszont sokkal jobb hangminőségre lesz képes, a dél-koreai gyártó valószínűleg reszel majd az aktív zajszűrés hatásfokán is, és persze talán az üzemidő is javulni fog. Ezek persze egyelőre csak spekulációk és vágyálmok, biztosat majd csak akkor mondhatunk, amikor bemutatják végre a vezeték nélküli fülhallgatók új generációját. Hogy erre mikor kerülhet sor, egyelőre elég képlékeny, ám ha Mr Jambor nem téved, és valóban megkezdődött a gyártás, akkor ez inkább előbb, mint utóbb bekövetkezhet.

Forrás: Sammobile

Szólj hozzá