facebook szavazás

Már így is posztolhatsz Facebookon!

A Facebook a felhasználók egyik régi vágyát teljesítette azzal, hogy elérhetővé tett egy remek funkciót, amelyet eddig csak ügyeskedve lehetett megoldani.

Mostantól bárki készíthet szavazást egy Facebook-poszton belül, mobilos és webes felületen egyaránt, sőt, ha esetleg egyedibbé szeretnéd azt tenni, vagy csak jobban felhívni az ismerőseid figyelmét, GIF-eket is be tudsz szúrni a válaszlehetőségek mellé.

Facebook szavazás

Rendkívül egyszerűen tudod ezt létrehozni, mindössze annyit kell tenned, hogy elkezdesz egy új bejegyzést, majd kiválasztod alul a “Szavazás”-t. Ekkor meg tudod adni a kérdésedet, illetve kettő válaszlehetőséget is. Ezekhez képet vagy mozgóképet is bátran tudsz csatolni, és utána még a szavazás időtartamát is megadhatod.

Az örömünk még nem teljes, mivel kettőnél több válaszlehetőséget egyelőre nem lehet megadni, de remélhetőleg hamarosan teljesítik ezt a fajta igényünket is.

Korábban egyébként csak Facebook-csoporton belül lehetett szavazást létrehozni, emiatt sokan ügyeskedtek a reakciógombokkal, de utóbbiakat hivatalosan tilos szavazásra használni a közösségi oldal szabályzata szerint.

Forrás: NapiDroid

Szólj hozzá