Már kapható a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ robotporszívó

Nemrég indult meg a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ robotporszívó forgalmazása, amely a kínai gyártó legújabb és egyben csúcskategóriás takarítógépe. Robotporszívók között egészen kiemelkedő szívóteljesítményt, 3D-s feltérképezési funkciót, és felmosást kínál számos egyéb mellett. A készüléket most egészen kedvező áron rendelhetjük, ráadásul európai raktárból, ingyenes és gyors kiszállítással, illetve mentesüléssel az extra kezelési költségek, a vámolási macera alól.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ robotporszívó június 21-től 25-ig akciósan 329 dollár (~98.700 Ft) EU raktárról (spanyol, olasz vagy francia), ingyenes és gyors szállítással. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ robotporszívó ismertető

Kerek kialakítású, strapabíró műanyagból készült házat kapott a készülék, amely 35,3 x 35,8 x 8,15 cm-es dimenziókkal rendelkezik, valamint 4,7 kilogrammot nyom.

A készülék egyszerre kínálja fel az S-cross 3D és ToF 3D technológiákat, amelyet az önjáró autók esetében is használnak, a technológiáknak köszönhetően a készülék magabiztosan közlekedik a tisztítandó helyiségekben, elkerülje az akadályokat és az ütközéseket.

A robotporszívó 3D VSLAM vizuális navigációval és rendelkezik, amelynek segítségével képes meghatározni a lehető leghatékonyabb takarítási útvonalat.

A fejlett érzékelők semmit sem érnek, ha a szerkezet belsejében nem kiváló vezérlőrendszer teljesít szolgálatot, de erről szó sincs, a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ burkolata alatt Cortex-A53 magokkal bíró chip végzi a számításokat, ami villámgyors valós idejű helymeghatározást eredményez.

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ képes az akár 3000 Pa-s szívóerőre is, amelyet egy japán gyártmányú kefe nélküli elektromotor tesz lehetővé. A gépezet belsejében egy 0,55 literes portartály, valamint egy 250 ml-es intelligens, elektronikusan vezérelt víztartály is megtalálható.

A Mijia APP applikációval lehetséges a készülék távirányítása, beállíthatunk virtuális falakat, el lehet menteni a térképeket, illetve időzíteni tudjuk a robotporszívó munkáját. Nem kell elhagyni a lakást, amikor a robotporszívó dolgozni kezd, mert egészen tűrhető, legfeljebb 72 decibeles a zajkibocsátása. Küszöbök és vastag szőnyegek sem állják a készülék útját, amelyek akár 2 cm-esek is lehetnek.

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, amely egyetlen feltöltéssel akár 180 perces üzemidőt is képes biztosítani. A gyártói előírások értelmében normál üzemmódban ez egy akár 240 négyzetméteres ás ki takarítására is elegendő lehet.

A robotporszívó képes automatikusan újratölteni magát, ha a rendszer úgy érzékeli, hogy alacsony a töltöttség, a gép önállóan visszatér a töltő állomásra, majd ha visszanyerte az elvesztett elektromosságot, ott folytatja a munkát, ahol félbehagyni kényszerült.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ robotporszívó június 21-től 25-ig akciósan 329 dollár (~98.700 Ft) EU raktárról (spanyol, olasz vagy francia), ingyenes és gyors szállítással. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Aliexpress

Szólj hozzá