Már megkezdődött a Samsung Galaxy Z Fold 3 tömeggyártása

Az elmúlt hónapokban többször lehetett hallani a Samsung soron következő hajlítható zászlóshajóiról, melyek közül most a Galaxy Z Fold 3 került ismét reflektorfénybe. Friss értesülések szerint ugyanis már megkezdődött az okostelefon tömeggyártása, tehát nem lesz gond a készletekkel, amikor az a hírek szerint jövő hónapban bemutatásra, majd később forgalomba kerül.

Az értesülések forrása a népszerű és általában megbízhatónak mondható Roland Quandt, aki úgy tudja, hogy a Samsung már az összes kulcsfontosságú alkatrészt beszerezte, ami a hajlítható kijelzős csúcskészülék gyártásához szükséges. A bennfentes úgy tudja, hogy a koreai gyártó elővigyázatos lesz a Galaxy Z Fold 3 modellel, és eleinte korlátozott darabszámban kezdik meg annak összeszerelését. Quandt úgy tudja, hogy a másik várt modell, vagyis a Galaxy Z Flip 3 gyártása még egyáltalán nem kezdődött meg, de ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy a készülék nem a másik Galaxy Z szériás mobillal debütál.

A Samsung Galaxy Z Fold 3 az eddigi értesülések szerint 7,55 hüvelykes LTPO AMOLED technológiára épülő elsődleges képernyővel, 120 Hz-es képfrissítési rátával, valamint S Pen támogatással érkezhet. Friss szóbeszéd szerint a hajlítható képernyő mögött egy képrögzítő egység is helyet kaphat, amiről azt beszélik, hogy egy 16 megapixeles Sony IMX 471 szenzorra épülhet. Akárcsak korábban, a külső oldalon is lesz egy képernyő, amihez szintén jár majd egy kamera, mégpedig 10 megapixeles felbontással. A hátoldalon három 12 megapixeles modul foglalhat helyet, az egyik széles, a másik ultraszéles, a harmadik pedig telefotó érzékelő lesz.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá