Már rendelhető az Oclean Flow szónikus elektromos fogkefe és az Oclean W10 szájzuhany

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a szájhigiénia főleg mostanság, kétszeresen kiemelt fontossággal bír. A fogak és a száj ápolására, tisztítására specializálódott Oclean két vadonatúj termékkel örvendeztetett meg bennünket, az egyik egy szónikus elektromos fogkefe, a másik pedig egy szájzuhany. A készülékeket már meg lehet rendelni a a márka hivatalos online boltjából, és mindketten nagyon korrekt ajánlatnak látszanak.

Oclean Flow szónikus elektromos fogkefe

Természetesen, ha nem ismered az ilyen készülékeket, az első kérdésed máris az lehet, hogy vajon ez mivel jobb, mint egy hagyományos elektromos fogkefe, vagy a jó öreg klasszikus. Nos, a szónikus fogkefék még a forgókefés konstrukciókat is lepipálják, mivel példának okáért ez a Flow modell is képes percenként 38 000 alkalommal rezegni, így a tisztítási hatékonysága egészen rendkívüli. Egy fogmosás megközelítőleg két percet vesz igénybe, elérhető ötféle tisztítási mód, és nem mellesleg a készülék még jelez is nagyjából 30 másodpercenként, hogy a másik oldalt is tisztítsuk meg.

A szerkezetet USB-C csatlakozón keresztül tudjuk tölteni, bár ezt valószínűleg nem túl sűrűn fogjuk megtenni, mert az üzemidőt több hetes, a készenléti pedig 180 nap! Az sem hátrányos, hogy a fogkefe külső borítása IPX7 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek. Az Oclean Flow kétféle színben is beszerezhető, szerencsére gondoltak mindkét nem képviselőire, és az árazás is teljesen baráti, mert most akcióban csupán 29,99 dollárért lehet a miénk, négy darab extra fejjel, nagyjából 9 ezer forintra jön a történet, és az ismertetés szerint ez az összeg már tartalmazza az ÁFÁ-t is. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Oclean W10 szájzuhany

“Nem elég ha én megfürdök, a számat miért kell zuhanyoztatni?” Valóban remek kérdés, de máris megválaszoljuk. A szájzuhany egy olyan szerkezet, amely a fogak közötti apró elérhetetlen részeket is könnyedén ki tudja tisztítani, ahol már hiába is próbálkoznánk fogkefével. Mivel semmilyen kajamaradék nem marad a fogak között, az íny is sokkal egészségesebb lehet. Hogy még egyszerűbben közelítjük meg a kérdést, egy olyan masinával, mint az Ocelan W10 simán ki lehet váltani a fogselyem használatát, ráadásul a klasszikus móditól ez a gép sokkal hatékonyabb. Ráadásul a hasonló termékek közül is kiemelkedik a W10, ami nem csak jól néz ki, de a pulzáló vízsugárnak köszönhetően hatékonyabban is dolgozik.

Ugyanúgy elérhető ötféle tisztítás üzemmód, a kis beépített víztartály 200 milliliteres, a töltés szintén Type-C csatlakozón keresztül történik, és a külső borítást is ellátták ugyanúgy IPX7 védelemmel. Ezt az apró, ám annál klasszabb kiegészítőt a cég hivatalos weboldaláról most mindössze 59,99 dolláros áron lehet megrendelni, és most is adnak extra fejeket. A vételár így megközelítőleg 17 700 forintra jön ki, és a kiírás szerint ez az összeg már az ÁFÁ-val együtt került kikalkulálásra. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Ha esetleg érdekel e a két új termék promóciós oldala, akkor azt erre a linkre kattintva meg tudod tekinteni. Az ismertető szerint az első 100 megrendelő extra ajándékokat kap, táskát, UV fertőtlenítőt, ilyesmiket. Érdemes csekkolni!

Mondjuk szegény Jaq Fosch-on már ezek a kütyük sem segítenének…

Forrás: Oclean

Szólj hozzá