Már rendelhető is a Xiaomi Mi 6

A Xiaomi Mi 6-ról eddig is hallottuk, hogy igencsak erős konstrukció lesz, most azonban már rendelhető is. Ráadásul annak ellenére, hogy felveszi a versenyt a többi zászlóshajóval, nem is kifejezetten drága. No de nézzük végig, hogy mit kapunk a pénzünkért!

A Mi 6 5,15 colos FullHD kijelzővel érkezik (ha minden igaz, lesz egy nagyobb variáns is), mely az átlag magyar felhasználó számára kifejezetten egy jó pont. Hardveresen sem lehet panaszunk, hiszen a házban egy Snapdragon 835 dolgozik, 6 GB RAM és 64 vagy 128 GB belső tárhely társaságában. A hátlapon egy 12 MP-es duál kamera kapott helyet, a szelfiket pedig egy 8 MP-es szenzor készíti.

Az áramellátásról egy 3350 mAh-s aksi gondoskodik, mely igencsak jó üzemidőt biztosít. A készülék támogatja továbbá a Quick Charge 3.0-s technológiát, mellyel nem leszünk órákig a konnektorhoz láncolva. Érdekesség, hogy ez az első modellek egyike, amiben a Bluetooth 5.0-s verzió kapott helyet. Ennek révén akár több külső hangszórót tudunk egy időben működtetni, ami sokak számára hasznosnak fog bizonyulni.

Beszéljünk kicsit a készülék áráról is! A csúcshardverért a konkurensekhez képest nem is kell sokat fizetnünk, hiszen a Gearbest oldaláról már mindössze 469,99$-ért (kb. 135.000 Ft) megrendelhető. Mivel Kínából érkezik a termék, így érdemes rászámolni az áfát és a vám költségét, de még így is elég kedvező az ár.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá